logo


Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Κ. Κουριδάκης επικεφαλής της παράταξης “Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου” για τα γραφόμενα στο ρεπορτάζ της Οδού Διονύσου από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 31 Ιανουαρίου, σχετικά με τον ιδιώτη εργολάβο που θα αναλάβει τον καθαρισμό χώρων στο Δήμο Διονύσου για λόγους πυροπροστασίας:

Και η απάντηση της Οδού Διονύσου:

Η επιστολή του κ. Κουριδάκη συνομολογεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι λόγος για απόλυση εργαζομένων, πράγματι έγινε από το συνάδελφό του Σπ. Γιαννουλάτο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31 Ιανουαρίου (και όταν πάρει στα χέρια του το ηχητικό αρχείο της συνεδρίασης, θα διαπιστώσει πως δεν ήταν μόνον ο κ. Γιαννουλάτος). Ο επικεφαλής της παράταξης υπογραμμίζει πως η αντίδραση αυτή του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου- ο οποίος, ας σημειωθεί, δεν τοποθετήθηκε από μικροφώνου σε κανένα σημείο της σχετικής συζήτησης- αποτέλεσε σχολιασμό στην τοποθέτηση της Αντιδημάρχου πως θα έπρεπε να είχε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να μην υπάρχει η εικόνα πληθώρας εργαζομένων, οι οποίοι λόγω πραγματικών ή όχι προβλημάτων υγείας δεν παρουσιάζονται στην Υπηρεσία. Και καταλήγει ο κ. Κουριδάκης με το συμπέρασμα: Αν όλα αυτά είχαν γίνει αλλά χωρίς αποτέλεσμα, τότε ο κ. Γιαννουλάτος “αναφέρθηκε στο αυτονόητο”. Το οποίο είναι ποιο, αν όχι απόλυση των παραπάνω εργαζομένων; Και επειδή άλλη ερμηνεία- λογική τουλάχιστον- δεν χωρεί, πού ακριβώς χωλαίνει ή είναι ανακριβές ή αναληθές ή αυθαίρετο ή και “προβοκατόρικο” ακόμη το ρεπορτάζ- και όχι η τοποθέτηση- της Οδού Διονύσου, που κατέγραψε αυτολεξεί όσα ειπώθηκαν;

Οφείλουμε πάντως να συμφωνήσουμε με τον Εύπολις σε ένα σημείο. Και αυτό είναι το επίμονο αίτημά του να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατόν ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ποιος λέει τι και τι τελικά εννοεί. Στο κάτω κάτω της γραφής είναι και ζήτημα ανάληψης ευθύνης.