logo


Με απ’ ευθείας ανάθεση ύψους 4100 ευρώ θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Διονύσου αποκριάτικες εκδηλώσεις- μια στη Σταμάτα και μια στη Ροδόπολη- στις 22 και 23 Φεβρουαρίου αντιστοίχως. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ ο Δήμος οργανώνει αποκριάτικο πανηγύρι στην πλατεία της Σταμάτας με επίκεντρο τα αποκριάτικα έθιμα, προϋπολογιζόμενου κόστους 2100 ευρώ, ενώ την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στην πλατεία της Ροδόπολης θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση “Τούμπα Τουλούμπα”, αφιερωμένη στα παιδιά. Η παράσταση θα στοιχίσει 2000 ευρώ. Το παραπάνω, και άλλα 10 θέματα, θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου, την προσεχή Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για υπηρεσίες Ιατρού Εργασίας και Τεχνικού Ασφαλείας.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικών Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για υπηρεσίες Συντήρησης και Ανάπλασης Πρασίνου και Συντήρησης Συστημάτων Αυτόματου Ποτίσματος.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού για την προμήθεια Οικοδομικών Υλικών και Χρωμάτων συνολικού προϋπολογισμού 74.400,00.€ συμ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ, 24% και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση ενεργοποίησης δικαιώματος προαίρεσης της αριθ. 36223/25-09-2019 (19SYMV005613492 2019-09-25 ) σύμβασης για την «Προμήθεια Ψυχρού Ασφαλτομίγματος», σύμφωνα με το άρθρο 132 παρ. 1 περ. α ’ του Ν4412/2016.

ΤΜ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση κοινωνικών δομών του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από τo “MAZI ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ∆Ι- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΩΣΗ Ν.Π.Ι.∆. ΜΗ ΚΕΡ∆ΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ Α.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β. ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑ- ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Εξειδίκευση δαπάνης για την πραγματοποίηση αποκριάτικων εκδηλώσεων.