logo


Έξι τα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη για το Τοπικό Συμβούλιο της Άνοιξης, που θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πέντε από αυτά έρχονται με πρωτοβουλία του τοπικού συμβούλου της Διοίκησης Γ. Κομνηνάκη, που προτείνει ισάριθμες πρωτοβουλίες, δράσεις και εκδηλώσεις του Συμβουλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσά τους περιλαμβάνονται και δυο βραβεύσεις: Η πρώτη αφορά στον Ευ. Στεντιώτη, μαθητή του Γυμνασίου Άνοιξης, που έχει επιδείξει ιδιαιτέρως καινοτόμο πνεύμα στις σχολικές του δραστηριότητες και η δεύτερη σε δυο γυναίκες συμπολίτισσες, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας στο Λύκειο Άνοιξης, στις 8 Μαρτίου. Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για τη βράβευση της Μ. Κοκμοτού, κόρης του τέως δημοτικού συμβούλου Β. Κοκμοτού, για την αξιοσημείωτη πορεία της στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς και της Κ. Γαβριηλίδου, ιδρύτριας του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής: 

1ο ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης περί ορθής αρίθμησης της οδού Αμυγδαλέας στην Άνοιξη μετά από την αρ.πρωτ.45841/06-12-2019 αίτηση της κυρίας Παπαδοπούλου Θωμαϊδος και με το έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών  του Δήμου Διονύσου με αρ.πρωτ.245/03/01/2020.

2ο ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για 4ημερο Εκδηλώσεων υπό την Αιγίδα του Τοπικού Συμβουλίου Άνοιξης στον χώρο του ΠΕΓΚΑΠ από 19/03/2020 – 22/03/2020 σε συνεργασία με τους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου.

3ο ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για εκδηλώσεις στην αίθουσα του Γ.Ε.Λ Άνοιξης και οι οποίες εκδηλώσεις θα γίνονται την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα από Μάρτιο και  από ώρα 18:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ.

4ο ΘΕΜA: Λήψη απόφασης για μετονομασία οδού. Πρόκειται για κάθετο της  οδού Ροδοδάφνης δρόμο με την ονομασία Ανώνυμη Οδός και προτείνεται να  μετονομαστεί σε οδό ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟΥ προς τιμή του εκλιπόντος μουσικοσυνθέτη.

5ο ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για βράβευση από το Τοπικό Συμβούλιο Άνοιξης του Ευάγγελου Στεντιώτη,  μαθητού του Γυμνασίου  Άνοιξης, για το καινοτόμο πνεύμα που έχει επιδείξει στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων.

6ο ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για τον εορτασμό της ημέρας της Γυναίκας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08/03/2020 στο Λύκειο της  Άνοιξης και προβλέπεται να γίνει βράβευση των κυριών ΚΟΚΜΟΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ και ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ για τα επιτεύγματά τους. Η εκδήλωση θα γίνει στις 18:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ.

*Τα Θέματα 2-3-4-5-6 τέθηκαν προς συζήτηση από τον Τοπικό Σύμβουλο Άνοιξης κύριο Γεώργιο Κομνηνάκη.