logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Διονύσου έχει ήδη ανακοινώσει ότι από τις 10-2-2020 έως και τις 24-2-2020 θα εκτελεστούν εργασίες κατασκευής ιδιωτικών συνδέσεων ακαθάρτων επί της Λ. Δροσιάς-Σταμάτας, από την Πλατεία Δροσιάς έως τη συμβολή της με την οδό Τραπεζούντος.

Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων για το ανωτέρω διάστημα.

Μετά από συνεννόηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, το τμήμα της Λεωφόρου Δροσιάς Σταμάτας όπου θα πραγματοποιηθούν οι συνδέσεις, θα είναι κλειστό από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 7:00 π.μ. έως και την ώρα λήξης των εργασιών (το αργότερο έως τις 17:00 μ.μ.). Μετά από αυτή την ώρα η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται κανονικά. Επίσης, τα Σαββατοκύριακα η Λεωφόρος θα είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο.

Αναφορικά με τη λεωφορειακή γραμμή 507 του ΟΑΣΑ, έχει ήδη εκδοθεί απόφαση τροποποίησης του δρομολογίου. Για το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, καταργούνται προσωρινά οι στάσεις «ΣΤΑΜΑΤΑΣ» επί της οδού Τραπεζούντος και ¨ΔΡΟΣΙΑ» έναντι της Πλατείας Δροσιάς και ιδρύονται δύο νέες προσωρινές στάσεις:

α. επί της οδού Ρόδων, πλησίον της συμβολής με την οδό Ηρ. Ρήγα και

β. επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, μεταξύ της οδού Πεύκων και της Λ. Θησέως.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα θα γίνει μέσω των οδών Γρ. Λαμπράκη-Ρόδων -Τραπεζούντος, όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο σχεδιάγραμμα.