logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Διονύσου για την κακοκαιρία που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 6/2 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 7/2.

Ο Δήμος Διονύσου έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοιχτό. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και αναπληρωτής Δήμαρχος Στέφανος Κριεμάδης, με εντολή του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και σε συνεννόηση με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους πολιτικής προστασίας και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, έχει θέσει σε ετοιμότητα τις υπηρεσίες του Δήμου και τα Κλιμάκια Πολιτικής Προστασίας.

Οι πολίτες καλούνται για τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες όταν το οδόστρωμα είναι ολισθηρό λόγω χιονιού ή παγετού και να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους και από τις δύο πλευρές των δρόμων, προκειμένου να μην παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων του Δήμου και των εθελοντών πολιτικής προστασίας.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προμηθευτούν αλάτι (η χρήση του οποίου θα πρέπει να γίνεται με φειδώ και μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη) θα μπορούν να πηγαίνουν στις 7 Δημοτικές Κοινότητες.

Αναφορικά με τη λειτουργία των Σχολείων και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου, η απόφαση σύμφωνα και με τα έως τώρα δεδομένα είναι να λειτουργήσουν κανονικά. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον ο καιρός επιδεινωθεί θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Σε περίπτωση ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα ακόλουθα τηλέφωνα:

– Αντιδήμαρχος καθημερινότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης – Γιούλα Λακαφώση: τηλέφωνο 6945 918796.

– Εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας – Θανάσης Κρητικός: 6979 982394.

– Εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας – Χρήστος Πέππας: 6945 173251.