logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπέρ της συνέχισης του αγώνα με ανιδιοτελή κίνητρα τάχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής μας, Κωστής Κουριδάκης, μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης Κοπής Πίτας της παράταξης «Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου», το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δροσιάς.

Όπως είπε, η παράταξη δεν είχε, ούτε έχει καμία δέσμευση από κομματικά κέντρα ή οικονομικά συμφέροντα. Αυτό οι δημότες το κατάλαβαν και αποδεικνύεται από το ποσοστό, του 15%, που έλαβε στις εκλογές. «Θα τιμήσουμε όσους μας στήριξαν, πρόσθεσε ο κ. Κουριδάκης, παλεύοντας διαρκώς για ένα καλύτερο μέλλον, στον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας».

Ο ίδιος τόνισε τη σημασία της ενασχόλησης των παλαιότερων έμπειρων στελεχών, αιρετών και μη, με τα ζητήματα που προτάσσονται σε σχέση με την καθημερινότητα και τα προβλήματα που ανακύπτουν στις 7 κοινότητες του Δήμου, υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα, την ανάγκη να εμπλακούν και νεώτερα πρόσωπα στην όλη προσπάθεια, να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για το καλό της κοινωνίας. Άσκησε κριτική στους νυν διοικούντες για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την εξουσία, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη όλων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Δυστυχώς, -συνέχισε-, οι παρατάξεις της εξουσίας εκμεταλλεύονται τον κατακερματισμό, χρησιμοποιούν μηχανισμούς, ταυτίζονται με συμφέροντα και λυμαίνονται το Δήμο. Στηλίτευσε, μάλιστα, το γεγονός ότι προεκλογικές συμφωνίες φάνηκαν στις μετεκλογικές συνεργασίες, όσον αφορά τις μοιρασιές των θέσεων, το αλισβερίσι και τη συναλλαγή…

Ο κ. Κουριδάκης, ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως η παράταξη «Εύπολις» δεν βλέπει κατ’ αρχήν αντιπάλους, αλλά ανθρώπους που έχουν θέσει στόχους για το καλό της περιοχής και των κατοίκων της και με αυτούς επιθυμεί να βρίσκει κοινό βηματισμό!