logo


Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου τον αδικοχαμένο Π. Αγγελίδη, επί χρόνια εθελοντή αιμοδότη, και του αφιερώνει την 57η Αιμοδοσία ως φόρο τιμής για την πολύτιμη προσφορά του:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Αγαπημένε φίλε Παναγιώτη Αγγελίδη, όπως όλοι, έτσι και εμείς η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου είμαστε βαθειά συντετριμμένες για τον άδικο και βάναυσο χαμό σου.

Δεν ήσουν απλά εθελοντής αιμοδότης εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά, τι τραγική ειρωνεία, μόλις χθες ήρθες από τους πρώτους στην 57η αιμοδοσία του συλλόγου μας για να προσφέρεις ακόμα μία φορά αίμα ώστε να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας. Δυστυχώς όμως εσένα δεν μπόρεσε να σε σώσει κανείς από τον αναίτιο και άδικο χαμό σου.

Τι κρίμα!!!!!!!!!!

Ο άνθρωπος που σου αφαίρεσε την ζωή έπρεπε να ξέρει ότι το αίμα μας το δίνουμε απλόχερα προκειμένου να σωθεί ένας άνθρωπος όπως έκανες και εσύ άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με προθυμία και δεν έχουμε δικαίωμα να αφαιρούμε την ζωή κανενός.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό παράδεισο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!!!!!!!!.

Όλοι εμείς οι εθελοντές αιμοδότες σού αφιερώνουμε την 57η αιμοδοσία ως φόρο τιμής για την πολύτιμη προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια.

Με σεβασμό

Η επιτροπή αιμοδοσίας του συλλόγου μας.