logo


Μήνυμα προς τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου Διονύσου απηύθυνε ο επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη μας, Το σπίτι μας» Χ. Τσεβάς, μετά από την απόφαση του Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη να του αναθέσει την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας. Στο μήνυμά του ο κ. Τσεβάς δεσμεύεται να εργαστεί σκληρά για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη, καλεί τους πολίτες να παρακολουθούν και να αξιολογούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών του, ενώ ευχαριστεί το Δήμαρχο και την παράταξη της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω επίσημα ότι θα εργαστώ σκληρά για τη βελτίωση της καθημερινοτητάς μας, αναλαμβάνοντας εκ του μηδενός μια Νέα Αντιδημαρχία στο Δήμο Διονύσου, η οποία θα διαχειριστεί ζητήματα της Καθημερινότητας που μέχρι σήμερα παρέμεναν άλυτα, αξιοποιώντας έτσι έμπρακτα την ψήφο που μας εμπιστευτήκατε στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, αλλά και όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Δύναμης Ευθύνης για την ομόφωνη στήριξη της επιλογής μου ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας.

Από σήμερα κιόλας αναλαμβάνουμε τα νέα μας καθήκοντα, τα αποτελέσματα των οποίων θα παρακολουθείτε και θα αξιολογείτε. Ζητήματα όπως: βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή μας, αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού σε όλα τα δημόσια σημεία του δήμου μας και εκσυγχρονισμός αυτού, βελτίωση του δημοτικού δικτύου συγκοινωνιών και ειδική μέριμνα για τις ευπαθής ομάδες του πληθυσμού, υπηρεσία συντηρήσεων και επισκευών, μέριμνα για επισκευή και συντήρηση του δικτύου ύδρευσης αποτελούν μερικές μόνο από τις αρμοδιότητες που θα αναλάβει η νέα Αντιδημαρχία Καθημερινότητας.

Βρισκόμαστε στη διάθεση των δημοτών, γνωστοποιώντας σε λίγες μέρες την έδρα της νέας Αντιδημαρχίας, τους τρόπους επικοινωνίας και κατάθεσης των αιτημάτων τους.

Προτεραιότητά μας, είναι η ποιότητα στην καθημερινότητά μας.