logo


Τα συλλυπητήριά τους για την τραγική απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου Π. Αγγελίδη, μετά από τη δολοφονική επίθεση εναντίον του σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, εκφράζουν οι παρατάξεις Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου και +ΕΝΑ, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Αντιδήμαρχος Διονύσου Ν. Πέππας:

Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου

ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η εν ψυχρώ δολοφονία υπαλλήλου του Δήμου στην υπηρεσία του, από δημότη, μας άφησε όλους άφωνους. Η κοινωνία της περιοχής δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοια φαινόμενα που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω σε καταστάσεις βίας και απανθρωπιάς.

Συλλυπούμαστε τους οικείους του εκλιπόντος και συμπαραστεκόμαστε στην τραγωδία τους. Την ίδια ώρα, εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τη φροντίδα τήρησης του νόμου στην καθημερινότητά μας και στις 7 κοινότητες του Διονύσου.

Ίσως έχουμε… χάσει επεισόδια και είναι καιρός να επανεξετάσουμε, σοβαρά, επιτέλους, πως θα μπει γενικότερη τάξη σε έναν όμορφο μεν τόπο που δεν αποκλείεται, όμως, να γίνει ξέφραγο αμπέλι, λόγω της χαλαρότητας η οποία επιδεικνύεται από πολλές πλευρές, απέναντι σε κρούσματα προκλητικής αυθαιρεσίας και ανομίας.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό ας μας αφυπνίσει, ώστε να αναλάβει καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, όσον αφορά την προστασία της ζωής, την επιβολή κανόνων ασφάλειας στους χώρους εργασίας και την αποτελεσματική περιφρούρησή τους. Είναι ζήτημα στοιχειώδους αυτοσεβασμού!

+ENA (βήμα μπροστά)

Δυστυχώς σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 άφησε την τελευταία του πνοή, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου ο υπάλληλος και Προϊστάμενος Ύδρευσης Παναγιώτης Αγγελίδης, μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε απο συμπολίτη.

Συνήθεις συζητήσεις, συναλλαγές αλλά και απλά ζητήματα της καθημερινότητας καταλήγουν σε μακελειό.Ο «κύκλος του αίματος» και για ένα ΤΙΠΟΤΑ πρέπει κάποια στιγμή να κλείσει.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ν. Πέππας, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

Συντετριμμένος από την τραγική απώλεια ενός αληθινού φίλου του προϊστάμενου ύδρευσης Δήμου Διονύσου. Έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος Διονύσου είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί του και βαθιά ανθρώπινη σχέση. Αποδεικνύεται με τον πιο σκληρό τρόπο πως οι εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι πραγματικά άνθρωποι της πρώτης γραμμής και εκτεθειμένοι σε πολλούς κινδύνους. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.