logo


Ακριβώς μια ώρα πριν να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί. Στα θέματα προς συζήτηση περιλαμβάνεται και η αξίωση 7 συνολικά γυμναστών να αναγνωρισθεί ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου, και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, αίτημα για το οποίο έχουν ασκηθεί δυο αγωγές. Για τις αγωγές αυτές ο νομικός σύμβουλος Γ. Βασιλείου ζητεί την έκφραση στάσης του Δήμου, με ταυτόχρονη εξουσιοδότησή του για την παράσταση και νομική εκπροσώπηση του Δήμου κατά τη δικάσιμο συζήτησης των αγωγών και σε κάθε άλλη που μετ’ αναβολήν τυχόν ορισθεί:

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση 2ου – Τακτοποιητικού Α.Π.Ε. του έργου ««Επισκευή και συντήρηση μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ∆. ∆ιονύσου σχολικού έτους 2017»

ΘΕΜΑ 2ο: Αίτημα της κας ∆αδίτσου Μαρίας περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση σε λακκούβα.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 3ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙ ΑΓΩΓΗΣ (3) ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ.

ΘΕΜΑ 4ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙ ΑΓΩΓΗΣ (4) ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 5ο: Αίτημα του κ. Κομιακίδη Αντώνιου περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά στο αυτοκίνητό του από πτώση δέντρου.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση κοινωνικών δομών του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Ε. & Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το Ροταριανό Όμιλο “Άνοιξη – Σέμελη” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Α.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το “ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Π.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “∆ΕΛΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 13ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β. ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 14ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑ- ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 15ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.