logo


Αφαιρέθηκε ο τομέας της Καθημερινότητας από την Αντιδήμαρχο Γ. Λακαφώση, η οποία διατηρεί την Περιβαλλοντική Διαχείριση, και δόθηκε στον Χ. Τσεβά, επικεφαλής της παράταξης “Η πόλη μας, Το σπίτι μας”, με απόφαση Δημάρχου με ημερομηνία 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, στον κ. Τσεβά, που είναι ο πέμπτος πλέον έμμισθος Αντιδήμαρχος, μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες:

“1. Της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης με το Τμήμα Συγκοινωνιών και Εγκαταστάσεων.

2. του Γραφείου Συντηρήσεων και Μικροεπισκευών του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πρασίνου.

3. Του Γραφείου Ύδρευσης – Αποχέτευσης, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Καθαριότητας & Πρασίνου.

6. ζ. Όταν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κος Τσεβάς Χρήστος απουσιάζει ή κωλύεται αναπληρώνεται στα καθήκοντα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων κ. Κριεμάδη Στέφανο.

9. Τις θέσεις των άμισθων αντιδημάρχων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 του Ν. 4647/2019 καταλαμβάνουν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ιωάννης Φωτάκης και Χρήστος Παπαβασιλείου”.

Υπενθυμίζεται εδώ πως η παράταξη “Η πόλη μας, Το σπίτι μας”, με απόφασή της από την αρχή τής νυν θητείας στηρίζει τη Δημοτική Αρχή “εφόσον πραγματοποιεί το όραμά της”, όπως είχε επαναλάβει πριν από λίγο καιρό στο Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος Αντιδήμαρχος.