logo


Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει, πρώτη φορά μέσα στο 2020, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου με 5 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Ανάμεσά τους:

*Η συζήτηση πάνω σε παλαιότερη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Δροσιάς, τον περασμένο Ιούλιο, για τοποθέτηση υπόγειου- και όχι εναέριου- υποσταθμού της ΔΕΔΔΗΕ, όπως ζητούσε τότε η Εταιρεία, στην περιοχή, με στόχο τη “βελτίωση της ποιότητας τάσης του Δικτύου και εξάλειψη των πτώσεων τάσης που έχουν παρατηρηθεί”.

*Η μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της Ροδόπολης στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και 25ης Μαρτίου.

*Η εξέταση των ενστάσεων σχετικά με την τροποποίηση της υψομετρικής μελέτης στην οδό Σολωμού, στην Κοινότητα Διονύσου, μετά και από απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής, στη σημερινή (23/1) συνεδρίασή του.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1o: Τοποθέτηση εναέριου υποσταθμού του ΔΕΔΔΗΕ.

ΘΕΜΑ 2o: Διαβίβαση της αριθ. 11/2019 απόφασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Ροδόπολης για μεταφορά της λαϊκής αγοράς.

ΘΕΜΑ 3o: Συζήτηση-ενημέρωση για τη λήψη ή μη απόφασης που αφορούν υποθέσεις- αιτήματα Δημοτών μας σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4o: Συζήτηση και λήψης απόφασης για την επικαιροποίηση των 2/2019, 3/2019, 4/2019 και 6/2019 Αποφάσεων της Δημοτικής Κοινότητας μετά από αίτημα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 5o: Λήψη απόφασης για τις ενστάσεις-προσφυγές κατά της υπ’αρ. 381/2019 Α.Δ.Σ περί της τροποποίησης της υψομετρικής μελέτης της οδού Σολωμού της Δ.Κ Διονύσου.