logo


Με την παρουσία σχεδόν όλου του προσωπικού, εκπροσώπων του ΚΑΠΗ, τοπικών και δημοτικών  συμβούλων, Αντιδημάρχων, και του Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας για την Κοινότητα Διονύσου.

Χαρακτηριστική στιγμή ο γεμάτος συγκινησιακή φόρτιση χαιρετισμός του Προέδρου της Κοινότητας Τ. Μπάση, που ευχαρίστησε όλους, και ειδικά τους υπαλλήλους, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στην πρόσφατη περιπέτεια του γιου του που τον ανάγκασε να απομακρυνθεί για μεγάλο διάστημα από τα καθήκοντά του: “Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου όταν χρειάστηκε, σας ευχαριστώ που δουλέψατε με την ίδια και παραπάνω συνέπεια, όταν έλειπα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάσης, ευχόμενος σε όλους, και στην Κοινότητα, υγεία και δημιουργία για τη νέα χρονιά.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος ευχόμενος με τη σειρά του να επιστρέψουν ο Δήμος και η Κοινότητα στα προ-καλλικρατικά επίπεδα λειτουργίας και να ζήσουν στιγμές ευημερίας και υποσχόμενος συνεπή και συνεχή βοήθεια και στήριξη στην Κοινότητα Διονύσου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο τοπικός σύμβουλος Κ. Μπομπής, που ευχήθηκε “καλή χρονιά και υγεία σε όλους, και καλή συνεργασία με το προσωπικό της Κοινότητας για το καλό και των δημοτών και του Δήμου Διονύσου”.

Εκτός από τους υπαλλήλους, ανάμεσα στους οποίους και η Διευθύντρια των ΚΕΠ Διονύσου Ευ. Αλεξανδρή, στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν οι τοπικοί σύμβουλοι Θ. Κατσανεβάκης, Κ. Τσάκωνα, Κ. Μπομπής, Π. Οικονομάκου, Δ. Ιατρού, καθώς και η Μ. Ιατρίδου από τη Δροσιά, που συνόδευε το Δήμαρχο με την ιδιότητά της της συμβούλου επικοινωνίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τ. Μπάσης (Ανοιχτοί Ορίζοντες) και Δ. Αλεξανδρής (Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου), οι Αντιδήμαρχοι Χωροταξικού Σχεδιασμού Γ. Φωτάκης, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Γ. Τσουδερός και Παιδείας-Αθλητισμού- Πολιτισμού- Κοινωνικής Πολιτικής Ν. Καρυστινός, οι κυρίες Α. Βουρλιώτη, Μ. Δευτεραίου και Π. Βαλσαμάκη από το ΚΑΠΗ Διονύσου κ.ά.

Οι παραπάνω, μετά την κοπή της πίτας, απόλαυσαν εδέσματα και κρασί που προσέφεραν οι χορηγοί της εκδήλωσης Safe House, αρτοποιείο Φλώρου στη Ροδόπολη και Μάρμαρα Διονύσου.