logo


Στις 9 το πρωί, της Τρίτης 21 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει και πάλι, αυτή τη φορά σε τακτική συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, με 7 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Μέχρι στιγμής, Παρασκευή μεσημέρι, απουσιάζουν από τα συνημμένα των θεμάτων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου, τα σχετικά με το πρώτο θέμα που αφορά σε δικαστική συμπαράσταση σε αιρετό:

∆ΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: ∆ικαστική συμπαράσταση σε αιρετό.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού για την Γραφική Ύλη, Μικροαντικειμένων Γραφείου, Φωτοαντιγραφικού Χαρτιού & Εντύπων, 2019-2020 συνολικού προϋπολογισμού 41295,28.€ συμ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ 24% και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδότη για την «Προμήθεια άλατος».

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 4ο: Αποδοχή δωρεάς: ∆ΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ από ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: ∆ΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ από ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. ενίσχυση για το 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών-4η συνάντηση Μαθητικών χορωδιών Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για ενίσχυση των κοινωνικών δομών του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 7ο: Εισήγηση/γνωμοδότηση επί επαναληφθέντος 2ου αιτήματος εξωδικαστικού συμβιβασμού της κ. Τσακρικαδάκη Αικ/νης για καταβολή αποζημίωσης για σωματική βλάβη που υπέστη από την πτώση της λόγω φθοράς του πεζοδρομίου, ποσού α) 420€ (140€ για έξοδα ιατρικών επισκέψεων+ 280€ για χρήση ταξί) για υλική βλάβη και β) 15.000€ για αποκατάσταση της ηθικής της βλάβης.