logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την  Παρασκευή 10.01.2020 το βράδυ, έγινε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Συλλόγου στην ταβέρνα ‘“Αυλή” στην Ροδόπολη, με πλούσιο και εκλεκτό μενού, παρουσία περισσοτέρων από 100 συμπολιτών μας, μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Οι συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας αυτή έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την άψογη οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τον Σύλλογό μας, ευχόμενοι να επαναλάβουμε ανάλογες πετυχημένες εκδηλώσεις και στο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο  Δήμαρχος  Διονύσου κος Ι. Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού  Χωροταξικού Σχεδιασμού και Υποδομών κος Ι. Φωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κος Ν. Καρυστινός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κος Ι. Τσουδερός, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Δ. Κ.Διονύσου κα Π. Οικονομάκου και κα Δ. Ιατρού και ο Κοινοτικός Σύμβουλος της Δ.Κ. Άνοιξης κος Γ. Κομνηνάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Α. Τόκα, ο Πρόεδρος της χορωδίας ΣΕΜΕΛΗ κος Α. Καφαντόγιας, η πρώην Αντιδήμαρχος Διονύσου κα Θ. Σαραντάκη και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Διονύσου κος Α. Μπούσμπουρας, κος Α. Λίτσας και κος Θ. Κυριακόπουλος, και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κος Ι. Χατζηνικολαΐδης, αλλά και πλήθος καταξιωμένων και επωνύμων συμπολιτών μας.

Στην σύντομη  ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Κ. Μπομπής, αφού ευχήθηκε σε όλες και όλους ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ  και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία για το 2020, ανέφερε επιγραμματικά τους ΣΤΟΧΟΥΣ του Συλλόγου για την Νέα Χρονιά.

Ο Σύλλογος θα βοηθήσει και θα στηρίξει την νέα Δημοτική Αρχή για την επίλυση  των σοβαρών θεμάτων της Δ. Κ. Διονύσου, που αναφέρονται στην προστασία των ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, του ΑΙΩΝΟΒΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, και του ΤΥΠΕΤ και την ανάδειξη του χορηγικού μνημείου του ΙΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Επίσης θα συνεχίσει να κάνει παρεμβάσεις για θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, όπως είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (πυρκαγιών, χιονοπτώσεων και πλημμυρών), αλλά και για την αποφυγή τοποθέτησης ΔΙΟΔΙΩΝ  στην περιοχή μας.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την πραγματοποίηση δύο εθελοντικών ΑΙΜΟΔΟΣΙΩΝ τον χρόνο, δράση που πραγματοποιεί ανελλιπώς τα τελευταία 25 χρόνια. Επίσης θα  συνεχίσει την οργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία και με άλλους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος τέλος απευθυνόμενος, εκτός από τα μέλη, στους φίλους του Συλλόγου, αλλά και σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Δ.Κ. Διονύσου και όχι μόνον, τόνισε την ανάγκη να πλαισιώσουν το Σύλλογό μας και να ενδυναμώσουν με την παρουσία τους, την δράση του.

          Ο  Πρόεδρος              Η  Γραμματέας 

          Κ.  Μπομπής                Μ.  Σοφού