logo


Σημαντική ανακοίνωση προς τους καταναλωτές για την πληρωμή των λογαριασμών ύδρευσης που αντιστοιχούν στο Α΄τετράμηνο του 2019, εξέδωσε σήμερα το Γραφείο Τύπου του Δήμου Διονύσου. Η ανακοίνωση αφορά σε προηγούμενες οφειλές που ενδεχομένως έχουν ήδη εξοφληθεί:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά με την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού ύδρευσης για το Α’ Τετράμηνο του 2019 (από 1/1/2019 έως και 30/4/2019), από το Δήμο Διονύσου ανακοινώνονται τα εξής:

1) Λόγω της έκδοσης του λογαριασμού A’ Τετραμήνου 2019 πριν από την καταληκτική ημερομηνία εξόφλησης του προηγούμενου λογαριασμού Γ’ τετραμήνου 2018, ενδέχεται να απεικονίζονται σε αυτόν προηγούμενες οφειλές, ακόμη κι αν αυτές έχουν ήδη εξοφληθεί.

2) Κατά συνέπεια, παρακαλούνται οι πολίτες, εφόσον έχουν εξοφλήσει τους προηγούμενους λογαριασμούς, να καταβάλλουν αντί της συνολικής οφειλής μόνο το ποσό που αναγράφεται στο πεδίο ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

3) Επισημαίνεται επίσης ότι σε αυτή την περίπτωση, όταν δηλαδή οι προηγούμενες οφειλές που εμφανίζονται έχουν ήδη εξοφληθεί, οι πολίτες δεν θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη ούτε το πεδίο ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓ. ΟΦΕΙΛΩΝ

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.