logo


Στη συγκρότηση 37 τομέων Πολιτικών προχωράει το Κίνημα Αλλαγής, με στόχο την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος.

Στους συγκεκριμένους τομείς θα συμμετέχουν περισσότερα από 1.300 στελέχη του ΚΙΝΑΛ, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρική πλατφόρμα του κόμματος.

Στόχος του νέου εγχειρήματος του ΚΙΝΑΛ είναι η επεξεργασία των κομματικών θέσεων, αλλά και οι πολιτικές παρεμβάσεις σε καθημερινό επίπεδο για τα ζητήματα που ανακύπτουν.

«Προτεραιότητά μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στην Ελληνική κοινωνία, να είμαστε το στήριγμα της, να αναδεικνύουμε και να λύνουμε θέματα. Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Χαριλάου Τρικούπη.

Στον Τομέα Αυτοδιοίκησης, γραμματέας θα είναι ο Κ. Πανταζής. Ένας από τους αναπληρωτές Γραμματείς θα είναι ο Γ. Φωτάκης, Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού Δήμου Διονύσου, ενώ στην Ολομέλεια συμμετέχει η Ρ. Μπίλια- Μπέτση, και οι δυο εκλεγμένα μέλη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος. Ο καθηγητής Κ. Μυταλούλης, τέλος, ορίσθηκε στην Ολομέλεια του τομέα της Παιδείας.

πηγή: aftodioikisi.gr