logo


Πλούσια σε θεματολογία η επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αγ. Στεφάνου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 7.30 το βράδυ, με 7 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση του κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Δημοκρατίας της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου για τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στην Κοινότητα Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

2. Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την διόρθωση ονοματοθεσία της οδού από “Πάροδος οδού Λακωνίας” σε οδό “ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΡΙΕΜΑΔΗ” στον οικισμό Πευκόφυτου στην Κοινότητα Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

3. Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την επίστρωση του δικτύου εσωτερικής οδοποιίας επί της οδού Αμαρυλλίδος και τμήματος επί της οδού Αγ. Όρους στην Κοινότητα Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

4. Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την αύξηση του πλάτους του πεζοδρομίου επί της οδού Μαραθώνος στο ύψος του Πάρκινγκ του ΟΣΕ έως την οδό Χελμού στην Κοινότητα Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

5. Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την αναγκαιότητα τοποθέτησης προστατευτικού κιγκλιδώματος επί της οδού Χανίων για την ασφαλή διέλευση των πεζών και οχημάτων στην περιοχή Λόφου Νυμφών της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

6. Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την αναγκαιότητα διαγραμμίσεων διαβάσεων για την ασφαλή διέλευση των πεζών σε κεντρικούς δρόμους της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

7. Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος των περιοχών της Κοινότητας Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.