logo


Εννέα τα θέματα προς συζήτηση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, με τέσσερις συνοπτικούς διαγωνισμούς για ισάριθμες προμήθειες και υπηρεσίες- ανάμεσά τους η προμήθεια αλατιού για τον εκχιονισμό και η κοπή ψηλών και επικίνδυνων δέντρων- αλλά και επιπλέον χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Άνοιξη, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία, και στη Ροδόπολη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση όρων συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού (Ομάδα Β’).

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 2ο: Εξειδίκευση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.8261.0001 ο.ε. 2019 με τίτλο «Λοιπές Επιστροφές», για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, στην Θεοδωρίδου Μαρία.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια – Αντικατάσταση Ηλεκτρολογικών Πινάκων Αντλιοστασίου του ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια Άλατος».

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια Υπηρεσίας Κλαδέματος και Κοπής Υψηλών – Επικίνδυνων ∆ένδρων».

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Εξειδίκευση δαπάνης για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στη ∆Ε Άνοιξης και ∆Ε Ροδόπολης – ΚΑΕ 15.6471.0004 + Έντυπα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων.

ΘΕΜΑ 7ο: Εξειδίκευση δαπάνης για την Προμήθεια Αναμνηστικών/ Τιμητικών Πλακετών – ΚΑΕ 00.6433.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 8ο: Ορισμός επιτροπών παραλαβής έργων του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΤΜ. ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 9ο: α) Έγκριση Μελέτης 06/2019 β) Όρων ∆ιακήρυξης Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού για την «Προμήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών και λοιπού Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του ∆ήμου ∆ιονύσου» και γ) την συγκρότηση της Επιτροπής ∆ιενέργειας και Αξιολόγησης Προσφορών του ∆ιαγωνισμού.