logo


Με 6 επιπλέον εκδηλώσεις εμπλουτίζεται το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Διονύσου, όπως αποφάσισε σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή. Η συνολική δαπάνη των εκδηλώσεων εκτιμάται στις 4.130 ευρώ, ενώ ο τρόπος υλοποίησής τους θα είναι με απευθείας ανάθεση. Το ποσόν θα πρέπει να προστεθεί στη δαπάνη που θα προκύψει από την οργάνωση του 15νθήμερου Χριστουγεννιάτικου Χωριού με το παγοδρόμιο στον Άγ. Στέφανο, για το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου η προκήρυξη διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού. Το συνολικό κόστος, καθώς και ο περιορισμός των εκδηλώσεων στον Άγ. Στέφανο, το Διόνυσο και τη Σταμάτα, ήταν και οι βασικές αντιρρήσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δ. Ζαμάνη, που κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για λάθος προγραμματισμό και καταψήφισε, ο ίδιος και ο Π. Τσούκας από την ίδια παράταξη, την εισήγηση.

Όσον αφορά στις εκδηλώσεις:

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγ. Στεφάνου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία για τη “Θεραπευτική δράση της κετογονικής διατροφής στα παιδιά και στους ενήλικες”, με ομιλητή τον παιδοψυχίατρο Γ. Αργυρέα.

Την ίδια ημέρα, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 6 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, η Μουσική Σχολή του Δήμου θα παρουσιάσει το ρεπερτόριο που έχει  ετοιμάσει για τα Χριστούγεννα.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο των Αρσακείων- Τοσιτσείων Σχολείων, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών- Νεανικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν σχολικές χορωδίες από το Διόνυσο και τον Ωρωπό, η μπαντίνα, η Junior παιδική και νεανική χορωδία, καθώς και η Χορευτική Ομάδα Νέων του Δήμου “Αχ Ελλάδα Σ’ αγαπώ”.

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 6 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας Διονύσου θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση “Η Χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι”.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, το ΚΑΠΗ Διονύσου συνδιοργανώνει με το Δήμο χριστουγεννιάτικη γιορτή, στο Πολιτιστικό της περιοχής στις 8 το βράδυ.

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, ο Δήμος Διονύσου και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σταμάτας, οργανώνουν στο χώρο του σχολείου χριστουγεννιάτικο Dance – Karaoke Party.