logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους κατοίκους ότι εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε η νέα φάση του έργου κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων και διευθέτησης του ρέματος «Βρυσάκι», για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου.

Η παρέμβαση αφορά σε εργασίες κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων, επί της Λεωφόρου Τραπεζούντος, για μια απόσταση 600 περίπου μέτρων (από τη διασταύρωση με την Κοιμήσεως Θεοτόκου έως και την οδό Σινώπης).

Για την πραγματοποίηση των πιο πάνω εργασιών, οι οποίες ενισχύουν σημαντικά την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, έχει ληφθεί μέριμνα για τοπικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με γνώμονα την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία διερχόμενων οδηγών και κατοίκων.

Συγκεκριμένα έχει τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης για την εκ περιτροπής διέλευση των οχημάτων, εκεί που η διπλή λωρίδα κυκλοφορίας γίνεται μονή λόγω των έργων.

Ήδη ο Δήμος Διονύσου έχει συνεννοηθεί με τους εργολάβους ζητώντας αφενός, την επίσπευση ολοκλήρωσης των εργασιών και, αφετέρου, την υλοποίησή τους με τρόπο που θα διασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή κυκλοφοριακή επιβάρυνση.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα προγραμματισμό, τα έργα αναμένεται να ολκληρωθούν μετά από 1,5 με 2 μήνες.

Γνωρίζοντας ότι η περιοχή μας έχει ήδη επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά, ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας.