logo


Δυο συνεδριάσεις το πρωί από τις δυο Επιτροπές του Δήμου και μία το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Δημοτικό Συμβούλιο, προδικάζουν μια εξαιρετικά γεμάτη ημέρα τους αιρετούς της πόλης.

Η πρώτη συνεδρίαση, της Οικονομικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί, με 8 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, κυρίως διαδικαστικά:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση τροποποίησης σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 132 παρ. 1 περ. γ’ του Ν4412/2016, για την Υπηρεσία Ηλεκτρονικής αποτύπωσης και χαρτογράφησης ∆ημοτικού ∆ικτύου Ύδρευσης.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικών ανάδειξη προσωρινού για την υπηρεσία καθαρισμού δημοτικών κτιρίων του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 3o: Έγκριση πρακτικού -κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη οριστικού μειοδότη του συνοπτικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών «Συντήρησης & Προμήθειας Ανταλλακτικών Κλαδοτεμαχιστικού Μηχανήματος Μάρκας Komtech τύπου Axtor 5010 C13 F» Προϋπολογισμού 67.518,00€ συμ/νου ΦΠΑ 24%.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 4ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της υπαλλήλου του ∆ήμου Καψούρου Όλγας και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 5ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του υπαλλήλου του ∆ήμου Ρούσσου Νικόλαου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 6ο: Εξειδίκευση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.8261.0001 ο.ε. 2019 με τίτλο «Λοιπές Επιστροφές», για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, στην Λαμπροπούλου Κωνσταντίνα.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για ∆απάνες Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων του ∆ήμου ∆ιονύσου για το έτος 2020.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Καταβολή Παραβόλων και ∆απάνης ΚΤΕΟ, Καρτών Καυσαερίων και Βεβαίωσης Ταχογράφων.

Μία ώρα αργότερα, στις 10 το πρωί, θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας του Δήμου, με Ημερήσια Διάταξη που περιλαμβάνει τρία θέματα. Το σημαντικότερο είναι αυτό που αφορά στην έκφραση γνώμης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την οριοθέτηση και διευθέτηση του ρέματος της Ροδόπολης, στο κομμάτι του που διασχίζει τη Σταμάτα. Για το θέμα, υπενθυμίζεται, γραπτή δημόσια παρέμβαση είχε γίνει στις αρχές Οκτωβρίου από την παράταξη Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου, όταν η οριοθέτηση και διευθέτηση του ρέματος συζητείτο για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τότε ο Εύπολις είχε επισημάνει πως θα έπρεπε να προηγηθεί η συζήτηση για την έγκριση των όρων της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και εν συνεχεία να ληφθεί η όποια απόφαση για την οριοθέτηση- διευθέτηση του ρέματος και τους αποτελεσματικότερους τρόπους υλοποίησής της:

ΘΕΜΑ 1o: Επανεξέταση της υπ’αριθμ. 03/2016 απόφασης για μονοδρόμηση των οδών Υακίνθων και Σεβδικίου στην Κοινότητα Κρυονερίου.

ΘΕΜΑ 2o: Εκδίκαση ένστασης της κας Λεπατατζής Αγγελικής κατά της 149/2019 Α.Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 3o: Έκφραση γνώμης επί της Μελέτης, σύμφωνα με το έντυπο υπό στοιχεία Δ11 που περιλαμβάνεται στο Παράρτημα Α της αρ.οικ. 1649/45/14ΚΥα Υπουργών Εσωτερικών- Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΦΕΚ 45/Β ́/2014).

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως την Τρίτη το βράδυ στις 8 θα πραγματοποιηθεί και συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με  21 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.