logo


Εδώ και μερικές ημέρες οι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου έχουν αρχίσει και πάλι να βρίσκουν στα γραμματοκιβώτιά τους τους λογαριασμούς ύδρευσης, μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και ανησυχία. Το πρόβλημα, όπως είναι γνωστό, προέκυψε επειδή η απελθούσα Διοίκηση του Δήμου δεν είχε ανανεώσει εγκαίρως τη σύμβαση με την εταιρεία εμφακέλωσης, ενώ και στο σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, σημειώθηκε εμπλοκή, με αποτέλεσμα περαιτέρω καθυστέρηση.

Ο λογαριασμός που καλούμαστε να πληρώσουμε, εν προκειμένω, αφορά στο Γ΄τετράμηνο του 2018 και μόνο, και σύμφωνα με σχετική πρόσφατη διευκρινιστική ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου, ο επόμενος δεν θα αποσταλεί πριν να περάσει τουλάχιστον ένα δίμηνο.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως οι λογαρισμοί συνοδεύονται από ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη προς τους κατοίκους, όπου ανακοινώνει πως το 2020 θα είναι έτος ανακύκλωσης, τους καλεί να συμμετάσχουν στη συλλογική προσπάθεια ώστε να μεταμορφωθεί ο Δήμος Διονύσου “σε έναν από τους καθαρούς Δήμους της Αττικής”, και δεσμεύεται για ένα νέο ξεκίνημα όπου “σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με προτάσεις αλλά και καλόπιστη κριτική για τυχόν λάθη και παραλείψεις μας”: