logo


Εικοσιένα τα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ. Από αυτά, τα 12 αφορούν στην έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής για υπηρεσίες ή προμήθειες, και έχουν ήδη τύχει επεξεργασίας από διαπαραταξιακή επιτροπή. Από τα υπόλοιπα εννέα θέματα, ξεχωρίζει αυτό για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του αντιπλημμυρικού έργου στη συμβολή των οδών Πιπεροπούλου- Λ. Μαραθώνος- Τραπεζούντος, αλλά και η κατανομή 74.000 ευρώ στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, που πλέον χωρίς τη δημοτική επιχορήγηση αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα (σ.σ. υπενθυμίζεται πως οι επιχορηγήσεις αυτές, συνολικού ύψους 250.000 ευρώ για τις δυο Σχολικές Επιτροπές, δεν εγκρίθηκαν το περασμένο καλοκαίρι από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου που τις θεώρησε μη σύννομες, όπως είχε καταγράψει πρόσφατα η Οδός Διονύσου). Απουσιάζει, τέλος, εισήγηση για το θέμα που αφορά στη συμμετοχή του Δήμου Διονύσου στο υπό σύσταση Εθνικό Δίκτυο Πολιτισμού, Παιδείας και Περιβάλλοντος ΟΤΑ.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 1ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Γ’ τριμήνου οικονομικού έτους 2019.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΘΕΜΑ 2ο: Εκδίκαση ένστασης της κας Λεπατατζή Αγγελικής κατά της 149/2019 Α.Δ.Σ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 3ο: Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 72/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 4ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και Επισκευή Λοιπών Μονίμων Αθλητικών Εγκαταστάσεων (πλην κτιρίων έργων) Αθλητικού Εξοπλισμού Γυμναστηρίου Αγίου Στεφάνου».

ΘΕΜΑ 5ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ».

ΘΕΜΑ 6ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια, Συντήρηση και Παρακολούθηση Σημάτων Συστημάτων Ασφαλείας (Συναγερμοί – Πυρανίχνευση) Δημοτικών Κτιρίων».

ΘΕΜΑ 7ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια Παροχής Υπηρεσίας Πλυσίματος -Καθαρισμού Μεταφορικών Μέσων».

ΘΕΜΑ 8ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «για την ηχοφωτιστική κάλυψη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 9ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Παροχή Υπηρεσιών για την συνδρομή μας στην διαδικτυακή βάση δεδομένων της εταιρεία Σ. ΚΑΡΑΪΛΑΝΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΟΝ. ΕΠΕ».

ΘΕΜΑ 10ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας TOSHIBA».

ΘΕΜΑ 11ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υγιεινής Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου».

ΘΕΜΑ 12ο: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ «Υπηρεσία Συντήρησης Μηχανημάτων – Εργαλείων Πρασίνου».

ΘΕΜΑ 13ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του τμήματος για «Έλεγχο και εντοπισμό αφανών διαρροών δικτύου ύδρευσης».

ΘΕΜΑ 14ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «δειγματοληψία καθώς χημικός–μικροβιολογικός έλεγχος πόσιμου νερού του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 15ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής τμημάτων των υπηρεσιών (συνοπτικός, ΤΠΥ2427) για την αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών, Ανάδοχος. ΠΕΡΜΕ .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη συμβολή των οδών Λεωφ. Μαραθώνος & Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως της Δ.Κ. Σταμάτας στα πλαίσια του έργου: «Κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων στη συμβολή των οδών Πιπεροπούλου – Λ. Μαραθώνος – Τραπεζούντος στη Δ.Κ. Αγ. Στεφάνου».

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 17ο: Γ’ Κατανομή πιστώσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2019 ποσού 74.068,73 €.

ΘΕΜΑ 18ο: Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχ. Έτος 2019-2020 (αριθμ.πρωτ.21482/Φ.2.1/29-11-2018 και 1525 Φ. 9/11/2018). Προσθήκη της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ & ΔΙΚΤΥΩΝ στον τομέα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ που λειτουργεί στο 1ο ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

ΘΕΜΑ 19ο: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο.Τ.Α.»

ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΘΕΜΑ 20ό: Άδεια τοποθέτησης 4 λαβάρων, για δημοσιοποίηση της διοργάνωσης Χριστουγεννιάτικο Bazaar με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΘΕΜΑ 21ο: Επανεξέταση της υπ’ αριθ. 112/2000 Απόφασης του Δήμου Δροσιάς, «Παραχώρηση οικογενειακού τάφου στον κο Μενούνο Θεόδωρο».