logo


Σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση, με 10 θέματα προς συζήτηση, καλεί τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκαπίδευσης η Πρόεδρος Α. Τόκα, για αύριο Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 6.30 το βράδυ. Τα περισσότερα από αυτά αφορούν στον ορισμό νέων υπεύθυνων για μια σειρά ενεργειών (μισθοδοσία, ανάρτηση αποφάσεων σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες  κ.λπ.) ενώ ζητείται και η θέση της Επιτροπής για δικαστική διένεξη με προμηθευτή. Η υπόθεση έρχεται από το 2015, εκδικάζεται σε μερικές ημέρες και αφορά σε χρέος της Επιτροπής, ύψους σχεδόν 5000 ευρώ, σε προμηθευτή πετρελαίου. Η υπόθεση προτείνεται να ανατεθεί στο νομικό σύμβουλο του Δήμου Γ. Βασιλείου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

Θέμα 1: Ορισμός εκκαθαριστή μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (Ε.Α.Π.) και αποδέσμευση του προηγούμενου εκκαθαριστή

Θέμα 2: Ορισμός χρήστη στο Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αποδέσμευση του προηγούμενου χρήστη

Θέμα 3: Ορισμός χρήστη για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΚΗΜΔΗΣ.

Θέμα 4: Αναγκαιότητα αλλαγής κλειδαριών στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής και έγκριση ποσού σαράντα πέντε (45) ευρώ.

Θέμα 5: Αναγκαιότητα αγοράς τριπλοτύπων μπλοκ είσπραξης και πληρωμής και έγκριση ποσού έως εξήντα (60) ευρώ.

Θέμα 6: Ορισμός οικονομικού διαχειριστή για Σχολικές Βιβλιοθήκες και αποδέσμευση του προηγούμενου.

Θέμα 7: Εξουσιοδότηση μέλους της Σχολικής Επιτροπής για την είσπραξη χρημάτων από το Δημοτικό Ταμείο Δήμου Διονύσου για χρονικό διάστημα από 22.10.2019 έως 31.12.2019, καθώς και για το Οικονομικό Έτος 2020.

Θέμα 8: Υπογραφή της “Σύμβασης Χρήσης Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής winbank” με την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω του παραπάνω Συστήματος.

Θέμα 9: α) Έκφραση της θέσης της Α’Βάθμιας Σχ. Επ. σχετικά με την υπ’ αρ. 716/2019 και 773/2019, δυο αγωγών της Εταιρείας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. και με διακριτικό τίτλο “NOBEL THERM” κατά του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

β) Ορισμός Δικηγόρου για τη Νομική Εκπροσώπηση της Σχολικής Επιτροπής για την εκδίκαση του υπ’αρ. 716/2019 και 773/2019 αγωγών της Εταιρείας “ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ” και με διακριτικό τίτλο “NOBEL THERM” κατά του Ν.Π.Δ.Δ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Θέμα 10: Ενημέρωση για τα υπόλοιπα του Λογαριασμού της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.