logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ο.Μ  ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ απευθύνει κάλεσμα  στους συμπολίτες μας, με τους οποίους συναντηθήκαμε στις κάλπες, να πυκνώσουν τις τάξεις μας και να ενταχτούν στον ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, ώστε να αποκτήσει η ψήφος τους φωνή και η άποψη  τους δημιουργική συμμετοχή στις αποφάσεις  και στην δράση του ΣΥΡΙΖΑ.

Να συναντηθούμε όλοι μαζί με την κοινωνία, στο δρόμο για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να μην αφήσουμε την λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού να σαρώσει κατακτήσεις ετών του κόσμου της εργασίας, όπως και το κοινωνικό κράτος, πράγμα που ξεκίνησε ήδη με πολιτικές που ισοπεδώνουν τα πάντα στην Παιδεία, την Υγεία την Πρόνοια το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.

Οι διαδικασίες για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν και καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι, οι επιστήμονες, οι νέοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι επιχειρηματίες, οι αγρότες, οι άνεργοι, οι άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων  και γενικότερα όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες να ανταποκριθούν στο μεγάλο προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Να ενταχθούν και να δώσουν και την δική τους πνοή, πείρα και ενέργεια στο μεγάλο κόμμα της προόδου που χρειάζεται σήμερα η χώρα.

Για μια κοινωνία που θα χωρέσει τα όνειρα και τις ανάγκες μας. Για την συγκρότηση της σύγχρονης αριστερής προοδευτικής παράταξης που θα εκφράζει την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Για την Ισότητα και την Αλληλεγγύη, με Οραμα το Σοσιαλισμό, με Δημοκρατία και Ελευθερία.

Τα γραφεία της ΟΜ Διονύσου στην Λ. Λίμνη Μαραθώνα 15 (στην κεντρική πλατεία Αγ.Στεφάνου) 1ος όροφος θα λειτουργούν:

Δευτέρα και Τετάρτη 19:30 – 21:00

Τηλ. Επικοινωνίας:  210-6216786, 6973976150

Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής στην ειδική πλατφόρμα του isyriza.gr

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ