logo


Για τις 6.30 το βράδυ σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου καλεί σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση τη Σχολική Επιτροπή Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Διονύσου η Πρόεδρος Τ. Κώνστα.

Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει 9 θέματα, ανάμεσά τους την προμήθεια πετρελαίου για τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης για τη διετία 2020-2022, καθώς και τη λήψη απόφασης να σταλεί εξώδικη δήλωση στον τέως Πρόεδρο της Επιτροπής Α. Δελαγραμμάτικα, που όπως έχει ήδη ενημερώσει το Σώμα η νυν Πρόεδρος, έχει αρνηθεί να ακολουθήσει τη συνηθισμένη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής. Η εξώδικη δήλωση προτείνεται να αποσταλεί στον κ. Δελαγραμμάτικα επειδή κατά την καταγραφή των διαχειριστικών στοιχείων της Επιτροπής από τετραμελή ομάδα, δεν ανευρέθηκε πληθώρα τέτοιων διαχειριστικών στοιχείων, όπως τριπλότυπα μπλοκ αποδείξεων πληρωμής και είσπραξης, συσκευή κινητού τηλεφώνου, βιβλία εσόδων- εξόδων της Επιτροπής για μια σειρά ετών, το ίδιο και για Βιβλίο πρακτικών, βιβλίο ΙΚΑ, και άλλα, που αναφέρονται και περιγράφονται στην εισήγηση της Προέδρου.

Η Ημερήσια Διάταξη αναλυτικά έχει ως εξής:

1.Αναγκαιότητα προμήθειας πετρελαίου για τις σχολικές μονάδες της Σχολικής Επιτροπής για δύο έτη 2020-2022.

2.Ορισμός εκκαθαριστή μισθοδοσίας στην Εναιία Αρχή Πληρωμών (Ε.Α.Π.) και αποδε΄σμευση του προηγούμενου εκκαθαριστή.

3.Ορισμός χρήστη στο Πηροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων “ΕΡΓΑΝΗ” του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αποδέσμευση του προηγούμενου χρήστη.

4.Ορισμός χρήστη για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΚΗΜΔΗΣ.

5.Αναγκαιότητα αλλαγής κλειδαριών στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής και έγκριση ποσού σαράντα πέντε (45) ευρώ.

6.Αναγκαιότητα αγοράς τριπλοτύπων μπλοκ είσπραξης και πληρωμής και έγκριση ποσού έως εξήντα (60) ευρώ.

7.Εξουσιοδότηση μέλους της Σχολικής Επιτροπής για την είσπραξη χρημάτων από το Δημοτικό Ταμείο Δήμου Διονύσου για χρονικό διάστημα από 22.10.2019 έως 31.12.2019, καθώς και για το Οικονομικό Έτος 2020.

8.Ενημέρωση των μελών για το αποτέλεσμα της καταγραφής των διαχειριστικών στοιχείων και λήψη απόφασης για αποστολ’η εξώδικης δήλωσης στον απελθόντα πρόεδρο λόγω μη ανεύρεσης διαχεριστικών στοιχείων της Σχολικής Επιτροπής, καθώς και έγκριση ποσού εβδομήντα δύο (72,00) ευρώ για αμοιβή δικαστικού επιμελητή.

9.Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.