logo


Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το πρόγραμμα των Φθινοπωρινών Πολιτιστικών Δρόμων, που ξεκίνησαν στις 24 Οκτωβρίου και μέχρι σήμερα έχουν ενθουσιάσει όσους τραγούδησαν με τη χορωδία του Στ. Καρδιόλακα, χόρεψαν με την μπάντα του Π. Μαλανδρή, συγκινήθηκαν με τους στίχους των μεγάλων ποιητών μας, εντυπωσιάστηκαν από την παράσταση “Ηκόρη των Καλαβρύτων” του Θ. Φροντιστή.

Οι Δρόμοι φτάνουν στο τέρμα τους την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, αλλά μέχρι τότε:

Αύριο Παρασκευή 1 Νοεμβρίου συναυλία Ηip Hop από τον Μάριο Vermillion και το συγκρότημα «Σκοτεινό Φως». Την συναυλία θα ανοίξει, με Rock μουσική, o τ. μαθητής του Γ.Ε.Λ. Διονύσου, Αλέξης Βούζης με το γκρουπ Εnlighted Storm.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου λαϊκή βραδιά από τη «Μουσικοπαρέα Διονύσου», μία μπάντα μουσικών – συμπολιτών μας.

Και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου αφιέρωμα στο διεθνές Musical. Μουσική Διδασκαλία και Σκηνοθεσία: Ευτυχία Αδειλίνη-Μπομπή.

Υπενθυμίζεται πως τις εκδηλώσεις των τριών αυτών τελευταίων ημερών πλαισιώνει παράλληλη εικαστική εκδήλωση με τίτλο “Εικαστικός περίπατος”, όπου παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής συμπολιτών μας.

Οι εκδηλώσεις και η έκθεση ζωγραφικής φιλοξενούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου, με ώρα έναρξης στις 8.30 το βράδυ.

Όσοι θεατές επιθυμούν μπορούν, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, να προσφέρουν είδη φαρμακείου & τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου & του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου.