logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτόπια αυτοψία στο έργο που πραγματοποιείται στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τον κόμβο Κρυονερίου έως και τον κόμβο Αφιδνών-Καπανδριτίου, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νίκο Πέππα, ενώ προσήλθαν ακόμη ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Διοικητής του Α’ Τμήματος της Τροχαίας Βορειανατολικής Αττικής Παντελής Αναστασόπουλος.

Από πλευράς Περιφέρειας Αττικής συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Δήμων Βασιλική Πανάγου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ασπρουλάκης και ο επιβλέπων Μηχανικός του έργου κ.Λεωνίδας Χριστιάς. Από πλευράς Δήμου Διονύσου συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Στέφανος Κριεμάδης και ο πρ. Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Νίκος Παππάς. Παρόντες ήταν επίσης και οι εργολάβοι του έργου.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης, αναζήτησαν μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες  πιθανές λύσεις για την αντιμετώπιση τόσο του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος που έχει προκληθεί στην περιοχή, όσο και του οδικού αποκλεισμού των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο τμήμα του παράδρομου όπου εκτελείται το έργο.

Ενόψει της επικείμενης συνάντησης του Δημάρχου Διονύσου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, συζητήθηκαν διάφορες εναλλακτικές προτάσεις που θα μπορούσαν να καταστήσουν εφικτή την υλοποίηση του έργου, με τις μικρότερες όμως δυνατές επιπτώσεις προς τους πολίτες.