logo


Ανοιχτή επιστολή απευθυνόμενη προς τον τέως Δήμαρχο Δ. Ζαμάνη σχετική με το έργο της αποχέτευσης λάβαμε από τον Γ. Πουλίδα, κάτοικο Σταμάτας, ο οποίος παρακαλουθεί το θέμα από την πρώτη στιγμή, εδώ και πάνω από 7 χρόνια. Ο κ. Πουλίδας, με αφορμή το πρόσφατο ρεπορτάζ της Οδού Διονύσου και τις δηλώσεις του κ. Ζαμάνη περί απόδοσης ευθυνών, γράφει:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ »οδός ΔΙΟΝΥΣΟΥ »

Αξιότιμη κ. Χαζάπη

Θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε την απάντησή μου στο άρθρο σας σχετικά με την δήλωση του κ. Ζαμάνη »…..να αναζητηθουν πολιτικές  ευθύνες  για την αποχέτευση…» (ακαθάρτων βέβαια) στον Δήμο Διονύσου.

Αξιότιμε κ. Ζαμάνη

Διάβασα με μεγάλη προσοχή τις δηλώσεις σας στη συνεδρίαση του Τοπικού Αγ. Στεφάνου την περασμένη Δευτέρα 21/10 δηλώνοντας ότι θα ζητήσετε την παρουσία των ΤΥ του Δήμου και των πολιτικών προϊσταμένων τους (Αντιδημάρχων κκ Λυρούδια και Ράικου) στην επομένη συνεδρίαση.      

Προσωπικά συμφωνώ και σας διαβεβαιώνω προσωπικά ότι αυτή ήταν η καλύτερη κίνησή σας, για την οποία  πιστεύω ο σημερινός Δήμαρχος κ. Καλαφατέλης δεν θα έχει καμιά αντίρρηση.

Θα σας πρότεινα κάτι πολύ απλό από την πλευρά μου, το οποίο θα είναι καταλυτικό και θα λύσει τις απορίες σας, να ζητήσετε από τον νέο Αντ/ρχο των ΤΥ, και την προϊσταμένη της διευθύνουσα υπηρεσίας κ. Α. Αγγελίνα, καθώς επίσης και από τον μελετητή του έργου κ. Β . Μαλιώκα αμφότεροι να ετοιμάσουν και να παραδώσουν

ΠΡΙΝ  την έναρξη της επομένης συνεδρίασης,  ένα  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ καλύπτοντας την περίοδο 9/4/2014 (ημερομηνία υποβολής προμελέτης αποχέτευσης των λυμάτων από την ΤΥ του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ με αρ/πρωτ 7609/9.4.2014) μέχρι και σήμερα  23/10/2019.

Μετρημένα κουκιά κ. Δήμαρχε.  Άνευ των ανωτέρω, προσωπικά σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να μάθετε ή και να καταλάβετε το παραμικρό.

Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ και εγώ στην εν λόγω συνεδρίαση, για να βοηθήσω.

Με εκτίμηση

Γεώργιος  Παν. Πουλίδας

κάτοικος Σταμάτας

ΥΓ  Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, εφόσον έχει ολοκληρωθεί το δίκτυο είναι υποχρεωμένοι οι κάτοικοι που διαμένουν στους  αντίστοιχους δρομους να συνδεθούν  εντός 6 μηνών το αργότερο. Ασχοληθήκατε με το θέμα αυτό καθόλη την 5ετία που δημαρχεύσατε;