logo


Στις 9 το πρωί με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους:

-Ο ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του τέως Δημάρχου Δ. Ζαμάνη και του πρώην Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Β. Λυρούδια στην υπόθεση με το εργοτάξιο της ΤΟΞΟΤΗΣ στην οδό Χανίων, στον Άγ. Στέφανο, για την οποία ο Δήμος είναι υπόλογος και για διοικητικό πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ για παράβαση των διατάξεων σχετικά με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, σύμφωνα με πρόσφατο σημείωμα του νομικού συμβούλου του Δήμου Γ. Βασιλείου.

-Επιστρέφει για συζήτηση με ελάσσονες διορθώσεις η Γ’ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού για το 2019, που είχε καταψηφιστεί με οριακή πλειοψηφία 20 αρνητικών έναντι 19 θετικών ψήφων στην πρόσφατη (15/10) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

-Ζητείται η έγκριση της μελέτης και των όρων δημοπράτησης για το έργο της συντήρησης και επισκευής σχολικών μονάδων του Δήμου, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ. Για την επιλογή αναδόχου η διαδικασία είναι αυτή του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

-Ζητείται, τέλος, η έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής στη διοργάνωση μιας σειράς ενημερωτικών ομιλιών για θέματα ψυχοσυναισθηματικών και μαθησιακών δυσκολιών. Οι ομιλίες απευθύνονται, ανάλογα με τη θεματολογία τους, σε εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση αιρετών σε ποινική δίκη.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Κατάρτιση των όρων δημοπρασίας του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΑ∆ΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ∆ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ» στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΙΙ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ∆ΡΑΣΕΙΣ» του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 3ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του ∆ημάρχου κου Καλαφατέλη Ιωάννη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 4ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & ∆ημοτικών Έργων, κου Κριεμάδη Στεφάνου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 5ο: 3η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ Ο.Ε. 2019.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση όρων διακήρυξης και μελέτης συνοπτικού διαγωνισμού “Προμήθειας γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου, φωτοαντιγραφικού χαρτιού & εντύπων” του ∆ήμου ∆ιονύσου, συνολικού προϋπολογισμού 41.295,28 € συμ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικού, κήρυξη διαγωνιστικής διαδικασίας ως άγονη επανάληψη αυτής για την παροχής υπηρεσιών «Αποκομιδής βιοαποδομήσιμων υλικών», ομάδες Γ & ∆.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 8ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 9ο: Εισήγηση επί προτάσεως δωρεάν παραχώρησης πυροσβεστικού οχήματος.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 10ο: Εξειδίκευση δαπάνης για τη συμμετοχή της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας ∆ήμου ∆ιονύσου στην εκπομπή X FACTOR του τηλεοπτικού σταθμού Open TV.

ΘΕΜΑ 11ο: Εξειδίκευση πίστωσης για τη συντήρηση και επισκευή του ηχοφωτιστικού και οπτικοακουστικού υλικού στο ΠΠΚ Αγίου Στεφάνου – ΚΑΕ: 15.6265.0003.

ΘΕΜΑ 12ο: ∆ιοργάνωση Ενημερωτικών Ομιλιών για την πρόληψη, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γονέων για θέματα ψυχοσυναισθηματικών και μαθησιακών δυσκολιών.