logo


Με 9 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 5.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται:

-Ο κανονισμός υπαίθριας διαφήμισης, που είχε συζητηθεί εκτός Ημερησίας Διατάξεως τον περασμένο Απρίλιο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία αποφάσισε να τον παραπέμψει χωρίς έκφραση άποψης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ως κανονιστική απόφαση, για την έγκρισή του απαιτείται η αυξημένη πλειοψηφία 21 τουλάχιστον θετικών ψήφων.

-Στενή σχέση με το προηγούμενο θέμα έχει και η παραχώρηση 40 στάσεων αστικών συγκοινωνιών για διαφημιστική εκμετάλλευση, που είχε επίσης συζητηθεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τον περασμένο Απρίλιο στην ίδια συνεδρίαση.

-Επιπλέον των παραπάνω, επανέρχεται για έγκριση με ελάσσονες διορθώσεις η Γ΄αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, που στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης 15/10 είχε απορριφθεί με την οριακή πλειοψηφία των 20 αρνητικών έναντι των 19 θετικών ψήφων. Το πρωί της ίδιας ημέρας, Τρίτη 22 Οκτωβρίου, η αναμόρφωση θα συζητηθεί και στην Οικονομική Επιτροπή.

-Συνοδευόμενο, τέλος, από τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων Αγ. Στεφάνου και Διονύσου θα συζητηθεί το θέμα με τα αντλιοστάσια της αποχέτευσης στις δυο αυτές περιοχές. Η απόφαση του Τοπικού Διονύσου, που συνεδρίασε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου είναι ομόφωνα θετική, ενώ αναμένεται και η αντίστοιχη του Τοπικού Αγ. Στεφάνου, που θα συνεδριάσει και γι’ αυτό το θέμα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 1ο: Γ ́ Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου ο.ε. 2019.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΘΕΜΑ 2ο: α. Διατήρηση της υφιστάμενης ρυμοτομίας στις περιοχές της μελέτης: «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο και δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Ραπεντώσα και Πευκόφυτο του Δήμου Διονύσου» [κωδ πράξης (ΟΠΣ): 5003809 – ΥΠΟΕΡΓΟ 1] β.Έγκριση προτεινόμενων θέσεων των φρεατίων κατάθλιψης Κ2, Κ6, Κ8, Κ13, Κ14, Κ19 και Κ30 καθώς και των αντλιοστασίων Α/Σ Ρ1, Α/Σ 3, Α/Σ Π1 και Α/Σ Π2 της μελέτης: «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο και δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Ραπεντώσα και Πευκόφυτο του Δήμου Διονύσου» [κωδ πράξης (ΟΠΣ): 5003809 – ΥΠΟΕΡΓΟ 1].

ΘΕΜΑ 3ο: Κανονισμός Υπαίθριας διαφήμισης Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Παραχώρηση 40 στάσεων στις κεντρικές λεωφόρους του Δήμου Διονύσου για διαφημιστική εκμετάλλευση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 5ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΘΕΜΑ 6ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και προμήθεια αναλώσιμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας RICOH».

ΘΕΜΑ 7ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υπηρεσιών τεχνικού εργασίας για δύο έτη».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΘΕΜΑ 8ο: Διαβίβαση εγγράφων σχετικά με την εξέταση ένστασης του Μ.Ε.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση ή μη άδειας κινηματογράφησης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κρυονερίου.