logo


Κυκλοφοριακό έμφραγμα, διάρκειας 10 μηνών, μέχρι τον Αύγουστο του 2020, αναμένεται να αντιμετωπίζουν από την προσεχή Δευτέρα 21 Οκτωβρίου όσοι κινούνται στην Εθνική οδό, στο ύψος των Δήμων Διονύσου και Ωρωπού, αλλά και στον Άγ. Στέφανο! Σε σχετικό Δελτίο Τύπου η Αστυνομία προειδοποιεί για εργασίες και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τη συμβολή της με τη Λ. Κρυονερίου (Α/Κ Κρυονερίου) έως τη συμβολή της με την Ε.Ο. Αθηνών – Καπανδριτίου (τέλος τμήματος παραδρόμου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Διονύσου και Ωρωπού. Ο όγκος της κυκλοφορίας, και για τα δυο ρεύματα, θα εκτρέπεται στη Λ. Τραπεζούντος, όπου βρίσκονται το 2ο Δημοτικό Αγ. Στεφάνου, το ΙΚΑ, αλλά και το Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής οδικών τμημάτων, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τη συμβολή της με τη Λ. Κρυονερίου (Α/Κ Κρυονερίου) έως τη συμβολή της με την Ε.Ο. Αθηνών – Καπανδριτίου (τέλος τμήματος παραδρόμου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Διονύσου και Ωρωπού, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 21-10-2019 έως 19-08-2020, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Τα οχήματα που θα κινούνται επί του δεξιού παραπλεύρου της Ν.Ε.Ο.Α.Λ. με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εκτρέπονται δεξιά στο ύψος της συμβολής του με την Λ. Κρυονερίου, στη συνέχεια αριστερά στη Λ. Τραπεζούντος και ακολούθως στην Ε.Ο. Αθηνών-Καπανδριτίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της Ε.Ο. Αθηνών-Καπανδριτίου με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος της συμβολής της με τον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο.Α.Λ. θα εκτρέπονται στη Λ. Τραπεζούντος και στη συνέχεια επί της Λ.Κρυονερίου.

Από την ανωτέρω διακοπή της κυκλοφορίας εξαιρούνται τα οχήματα εργοταξίου, μονίμων κατοίκων και εργαζομένων των παρόδιων επαγγελματικών χώρων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.