logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διόνυσος, 15 Οκτωβρίου 2019

Αντιπροσωπεία της παράταξης +ΕΝΑ, συναντήθηκε με μέλη και εθελοντές στο κλιμάκιο Ροδόπολης.

Στόχος ήταν να συζητηθούν τρέχοντα αλλά και χρόνια προβλήματα που απασχολούν τη δομή τους αλλά και γενικότερα την Πολιτική Προστασία του Δήμου Διονύσου.

Το κυρίαρχο θέμα στην συζήτηση ήταν η ολοκλήρωση της διάθεσης πυροσβεστικού οχήματος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο Δήμο Διονύσου.

Κατόπιν της ιδιόχειρης παράδοσης στον κ. Κούνη, από αύριο Τετάρτη 16/10/2019 θα πρωτοκολληθεί η υπουργική απόφαση που ορίζει δίκαιη τη διάθεση αλλά και την επιστασία του εν λόγω πυροσβεστικού οχήματος στο Δήμο Διονύσου, προς όφελος όλων των δημοτών.

Για την εκπλήρωση τούτου, συνεργάστηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα τόσο, οι εθελοντές του κλιμακίου Ροδόπολης, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας και υπάλληλος του δήμου κ. Κούνης αλλά και το μέλος της νεοσύστατης παράταξης +ΕΝΑ, κ. Τσουτσουράκου Αγγελική-Υπάλληλος Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να ευοδωθούν τα αιτήματα, να ακολουθηθούν ορθά και οι τυπικές αλλά δύσκολες διαδικασίες ούτως ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν όλους τους εθελοντές του κλιμακίου Ροδόπολης που με χαρά συνεργάστηκαν για κοινό όφελος και συνέβαλαν στην καλή επικοινωνία αλλά και στην, τελικά, αγαστή συνεργασία μεταξύ συνδημοτών και όχι μόνο θεσμικά.

Τον Πρόεδρο εθελοντών Ροδόπολης κ. Κωνσταντίνο Σιούλη που δίχως τη δική του συμβολή θα ήταν πραγματικά δύσκολος ένα τέτοιος συντονισμός κινήσεων ώστε να εκπληρωθούν προσπάθειες ετών.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Αγγελική Τσουτσουράκου που από όλες τις ιδιότητές της μας έκανε περήφανους με τη στοχευμένη και άμεση επέμβασή της. Είτε από το πόστο του ενεργού πολίτη, είτε από το πόστο της εξαίρετης υπαλλήλου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, είτε από το πόστο της φίλης, μέλους και συνοδοιπόρου στην παράταξη +ΕΝΑ.

Ως παράταξη, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε με τη συνδρομή μας και με όλες τις δυνάμεις που έχουμε, όχι προεκλογικά αλλά ξεκινώντας 4 χρόνια πιο πριν, τις προθέσεις μας και τους λόγους για τους οποίους δημιουργηθήκαμε.

Το οφείλουμε σε εμάς, στην πόλη που ζούμε, στο Δήμο Διονύσου.

Εκ μέρους της συντονιστικής

+ΕΝΑ