logo


Την πρώτη της συνεδρίαση με τη νέα Δημοτική Αρχή, και μετά από απραξία 4 μηνών, θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι. Εκτός από την εκλογή Αντιπροέδρου, θα συζητηθεί θέμα σχετικό με την αποχέτευση στον Άγ. Στέφανο, τη Ραπεντώσα και το Πευκόφυτο, αλλά και με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την οριοθέτηση και διευθέτηση του ρέματος της Ροδόπολης. Και τα δυο αυτά θέματα περιλαμβάνονται και στην Ημερήσια Διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου το ίδιο βράδυ:

ΘΕΜΑ 1o: Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

ΘΕΜΑ 2o: α. Διατήρηση της υφιστάμενης ρυμοτομίας στις περιοχές της μελέτης: «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο και δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Ραπεντώσα και Πευκόφυτο του Δήμου Διονύσου» [κωδ πράξης (ΟΠΣ): 5003809 – ΥΠΟΕΡΓΟ 1] β.Έγκριση προτεινόμενων θέσεων των φρεατίων κατάθλιψης Κ2, Κ6, Κ8, Κ13, Κ14, Κ19 και Κ30 καθώς και των αντλιοστασίων Α/Σ Ρ1, Α/Σ 3, Α/Σ Π1 και Α/Σ Π2 της μελέτης: «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο και δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Ραπεντώσα και Πευκόφυτο του Δήμου Διονύσου» [κωδ πράξης (ΟΠΣ): 5003809 – ΥΠΟΕΡΓΟ 1].

ΘΕΜΑ 3o: Λήψη απόφασης ως προς την Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Οριοθέτηση- Διευθέτηση ρεμάτων Π.Ε.Α.Α.- ρέμα Ροδόπολης.

ΘΕΜΑ 4o: Προώθηση Τροπολογίας για τη ρύθμιση καταχώρησης των ακαταχώρητων πράξεων στο κτηματολόγιο.