logo


Σε φιλανθρωπικό αγώνα για την οικονομική ενίσχυση του 18μηνου Παναγιώτη- Ραφαήλ που πάσχει από σπάνια εκφυλιστική νόσο, καλούν οι παλίμαχοι του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου:

Στις 28/10/2019 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου θα γίνει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες από τα παλιά. Οι παίκτες του 1994 θα αντιμετωπίσουν τους παίκτες του 1999, δυο πολύ αγαπητές ομάδες της εποχής τους και οι δύο πρωταθλήτριες στην χρονιά τους και ο σκοπός που θα γίνει αυτό το παιχνίδι θα είναι για να βοηθήσουμε ένα μικρό μας φίλο που έχει πρόβλημα υγείας. Με την παρουσία σας στο γήπεδο, ακόμα και 1 ευρώ να δώσει ο καθένας θα είναι μεγάλη βοήθεια για αυτό το παιδί. Το παιχνίδι θα έχει πολλές εκπλήξεις και θα περάσετε ωραία. Όλοι εκεί!!!

Ο μικρός Παναγιώτης- Ραφαήλ Γλωσσιώτης πάσχει εκ γενετής από νωτιαία μυϊκή ατροφία και για τη θεραπεία του πρέπει να μεταβεί σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ. Οι γονείς του απευθύνθηκαν στον ΕΟΠΠΥ, απ’ όπου έλαβαν αρνητική απάντηση για οικονομική ενίσχυση, μια που το είδος της θεραπείας στην οποία θα υποβληθεί στην Αμερική, δεν έχει λάβει έγκριση στην Ευρώπη.