logo


Διαδοχικές συναντήσεις με τον επαγγελματικό κόσμο της πόλης είχε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετικά Δελτία Τύπου:

Συνάντηση στο Δημαρχείο Διονύσου με αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Δήμου, είχε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και συμφωνήθηκε η υποστήριξη των επιδιώξεων του συλλόγου, από το Δήμο Διονύσου, με σκοπό την ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς μέσα από διάφορα έργα και δράσεις (κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, καλύτερος φωτισμός, προβολή δράσεων κ.λπ.).

Στη συνάντηση, συμμετείχε αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Κώστας Παπασταθόπουλος, ο Γραμματέας Νίκος Κοκκαλάς, η Ταμίας Αγγελική Στρατάκη, το Μέλος Νεκτάριος Πίλτσης καθώς και η κ.Μαρία-Αικατερίνη Κοζακλή.

Εξάλλου, με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βόρειας Αττικής (ΣΕΒΑ) συναντήθηκε την ίδια ημέρα ο Γ. Καλαφατέλης στο Δημαρχείο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία των δύο πλευρών, Δήμου και ΣΕΒΑ, με σκοπό αφενός τη διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των μελών του με σεβασμό στο περιβάλλον και, αφετέρου, η στήριξη της τοπικής κοινωνίας μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους δημότες.

Στη συνάντηση, συμμετείχε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βόρειας Αττικής (ΣΕΒΑ), και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Δημήτρης Μανδάλακας, η Γενική Γραμματέας Πόπη Σκαγιά, ο Ταμίας Αρίστος Κοροπούλης και το Μέλος Δ.Σ. Ανδρέας Κολτσίδας.