logo


Ουδεμία σχέση με την ανακοίνωση που περιορίζει τη χρήση αθλητικού χώρου στο Κόκκινο Χωράφι από δημότες, δηλώνει πως έχει η Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ν. Καρυστινός με σχετικό Δελτίο Τύπου. Η ανακοίνωση, που φέρει περιέργως το λογότυπο του Δήμου (σ.σ. και δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος ή κάποιοι το οικειοποιούνται…) χωρίς καμιά άλλη υπογραφή αλλά με κραυγαλέο ορθογραφικό λάθος, εντοπίσθηκε έξω από το Κόκκινο Χωράφι και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και την αποκατάσταση της αλήθειας από τη Διοίκηση:

Ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου για την είσοδο δημοτών στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο «Κόκκινο Χωράφι»

Με αφορμή ανάρτηση στον ηλεκτρονικό τύπο καθώς και σε κάποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δήθεν ο Δήμος Διονύσου απαγόρευσε την είσοδο δημοτών στο γήπεδο που βρίσκεται στο «Κόκκινο Χωράφι», στη Δροσιά, η διοίκηση του Δήμου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού & κοινωνικής πολιτικής Νίκος Καρυστινός, διευκρινίζουν ότι:

ï Ουδέποτε ο Δήμος Διονύσου προέβη σε ανάρτηση ανακοίνωσης στο γήπεδο, με ώρες επιτρεπόμενης προσέλευσης για τους δημότες. Η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας, δεν είναι σε γνώση του αρμόδιου αντιδημάρχου και δεν εκφράζει την πολιτική που επιθυμεί να χαράξει η δημοτική αρχή.

ï Αδιαπραγμάτευτη αρχή της διοίκησης του Δήμου, αποτελεί η εξασφάλιση της απρόσκοπτης χρήσης των γηπέδων τόσο από τους συλλόγους (αθλητικούς ή άλλους) που δρουν στην περιοχή, όσο και από όλους τους δημότες μας οι οποίοι έχουν αναφαίρετο δικαίωμα στην άθληση.

ï Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, η διοίκηση θα φροντίσει να θεσπιστούν διαφανή κριτήρια αναφορικά με την παραχώρηση όλων των ανοιχτών και κλειστών γηπέδων που βρίσκονται εντός του Δήμου Διονύσου, με γνώμονα το κοινό συμφέρον συλλόγων και πολιτών.