logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο συνέδριο Restart mAI City για την δημιουργία έξυπνων πόλεων στα Τρίκαλα, το 1ο συνέδριο Plug & Play.

Στο συνέδριο παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξής μας τ. Δήμαρχος Ζαμάνης Διονύσιος ο οποίος, για την συμμετοχή του εκεί δήλωσε:

“Με τον Δήμαρχο Τρικκαίων μας συνδέει μια βαθιά φιλία και είναι χαρά μου κάθε φορά που επισκέπτομαι την πόλη που αποτελεί ναό της καινοτομίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας. Τα Τρίκαλα είναι ένας Δήμος με πλήθος εφαρμοσμένων καλών πρακτικών, ελπίζουμε το παράδειγμά της να ακολουθήσει και ο Δήμος μας και η παρακαταθήκη που αφήσαμε στον τομέα αυτό στη νέα Διοίκηση του Δήμου μας με το έργο βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης και ελέγχου του καθώς και με το έργο του οδοφωτισμού που δίνει στην πόλη μας μια πλατφόρμα με σειρά από «smart» εφαρμογές να ολοκληρωθούν αλλάζοντας την εικόνα της πόλης μας. Άλλωστε βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης και μακάρι να υιοθετηθούν και άλλες.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων εκτός από καλός φίλος είναι παράδειγμα προς μίμηση, για αυτό και του εύχομαι από καρδιάς καλό αγώνα στην προσπάθειά του για την εκλογή του στην προεδρία της ΚΕΔΕ διότι πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο καταλληλότερος για την θέση αυτή, έχοντας αποδείξει εμπράκτως πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει στο θεσμό”.