logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σαββατοκύριακο 21-22/09, σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, τιμήθηκε η μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων αθλητριών του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, με τη διεξαγωγή του, καθιερωμένου πλέον, Τουρνουά των Αγγέλων, στο κλειστό γήπεδο της περιοχής.

Οι ομάδες προσέφεραν τέσσερις θεαματικούς αγώνες. Στον τελικό επικράτησε ο Φοίβος Μελισσίων και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 3-0 σετ, με τον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου να παίρνει το αργυρό μετάλλιο. Την τρίτη θέση πήρε η Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνας, νικώντας με 3-1 σετ τον ΑΣΟΧ Φοίβο, που βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου καθώς και: ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Χαλβατζής Ν., ο ταμίας της ΕΟΠΕ κ. Καβαλλιεράκης Φωκάς Π., ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ και Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ κ. Σύλλας Χ., ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ Μπακοδήμος Π, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης & Κλιμακίων της ΕΣΠΑΑΑ κ. Παντελής Π., η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, κ. Λακαφώση Π., ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Στεφάνου, κ. Μπαμπανίκας Δ., η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαϊχόσογλου Κ., η Τοπική Σύμβουλος κ. Χαμοπούλου Φ., και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου απένειμε στις νικήτριες ομάδες μετάλλια και κύπελλα, καθώς και αναμνηστικό προπονητικό μπλουζάκι σε όλες τις αθλήτριες, στους προπονητές και στις οικογένειες των θυμάτων, προσφορά της εταιρείας ISOSTEVIA.

Μετά την λήξη των αγώνων και τη βράβευση των αθλητριών, όλα τα κορίτσια φόρεσαν τα μπλουζάκια και φωτογραφήθηκαν, αγκαλιασμένες. Το 7ο Τουρνουά των Αγγέλων ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το σύνθημα «Πεθαίνει μόνο ό, τι δεν ξεχνιέται» και το αγαπημένο άθλημα των κοριτσιών, το Βόλεϊ, έφερε κοντά αθλήτριες, προπονητές, γονείς και παιδιά. Θύμισε σε όλους ότι ο Αθλητισμός πρέπει μόνο να ενώνει τους ανθρώπους.