logo


Σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, που εκλέγονται στον Άγ. Στέφανο από όλες τις παρατάξεις, μαζί με το Δήμαρχο Γ. Καλαφατέλη και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Χ. Παπαβασιλείου, κοινοποιείται η πρόσκληση για την αυριανή, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το βράδυ, συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής, την πρώτη με τη νέα Δημοτική Αρχή. Κοινοποιείται επιπλέον η πρόσκληση στον πρώην Δήμαρχο Αγ. Στεφάνου Π. Βορριά, που θα παρίσταται στη συνεδρίαση με την ιδιότητά του του ειδικού συμβούλου Δημάρχου σε θέματα αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων.

Απολύτως συναφές είναι και το πρώτο από τα τρία θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, για το οποίο το Τοπικό Συμβούλιο καλείται να συζητήσει και να εγκρίνει τις αρμοδιότητες που θα αναλάβουν οι 11 τοπικοί σύμβουλοι, ώστε να εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία της Κοινότητας αλλά και να διευκολύνεται η ζωή των κατοίκων.

Δεύτερο κατά σειρά θέμα συζήτησης η διάνοιξη παρόδου της οδού 28ης Οκτωβρίου, μετά από επιστολή κατοίκου όπου τονίζεται η ταλαιπωρία των παροδίων.

Η εισήγηση, τέλος, του Προέδρου Δ. Μπαμπανίκα περιλαμβάνει 18 έργα και μελέτες, τα οποία το Τοπικό Συμβούλιο καλείται να ιεραρχήσει και εν συνεχεία να αποστείλει στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, στο πλαίσιο της υποβολής σχετικών προτάσεων, που θα ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 του Δήμου:

Υπενθυμίζεταια πως το Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου είναι το μοναδικό 11μελές λόγω πληθυσμού της Κοινότητας και απαρτίζουν οι: Δ. Μπαμπανίκας (Πρόεδρος), Φ. Πολιτάκη, Κ. Βουτσάς, Γ. Καριπίδης και Φ. Χαμοπούλου (Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο), Γρ. Ίσσαρης, Μ. Σταϊκόγλου, Μ. Κασαπάκης και Μ. Πάγκαλος (Ανεξάρτητη Δ.Κ. Αγ. Στεφάνου), Α. Δημητρακοπούλου (Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου) και Κ. Μπαλτάς (Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου).