logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Αθανάσιο Αυγερινό είχε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, όπου αντάλλαξαν ευχές με αφορμή την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινής βούλησης του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη για την από κοινού αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων του Δήμου Διονύσου, ενώ συμφωνήθηκαν οι άξονες συνεργασίας μεταξύ των δυο βαθμών αυτοδιοίκησης  σε κοινά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο κος Αυγερινός τόνισε ότι δεσμεύεται, από πλευράς Περιφέρειας, για την υλοποίηση κοινών έργων και δράσεων που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Διονύσου, κατά την επίσκεψη του συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων Στέφανο Κριεμάδη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφία Κατσίγιαννη, ενώ από πλευράς Περιφέρειας παραβρέθηκε ακόμη ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα αντιπλημμυρικά  έργα Αθανάσιος Κατσιγιάννης.