logo


Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το βράδυ θα συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο Κρυονερίου με τη νέα του σύνθεση για να υποβάλει προτάσεις εκτέλεσης έργων και μελετών στο πλαίσιο της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος 2020 του Δήμου Διονύσου.

Το Συμβούλιο απαρτίζεται από τους Η. Χιώτη Πρόεδρο και τους τοπικούς συμβούλους Δ. Κυρανάκη, Γ. Λινάρδο, Ν. Παπαδόπουλο, Μ. Αντωνοπούλου- Πρίντζου και Α. Παπαντωνίου για τη Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο, και Ά. Πλακίδα για τη Σύμπραξη Πολιτών Κρυονερίου.

Η πρόσκληση για τη συνεδρίαση, όπου και οι τοπικοί φορείς έχουν κληθεί για να υποβάλουν προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα, κοινοποιείται στο Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Καλαφατέλη και Σ. Κατσίγιαννη αντιστοίχως, στους 3 συναρμόδιους Αντιδημάρχους (Στ. Κριεμάδη, Γ. Φωτάκη και Χ. Παπαβασιλείου) καθώς και στη νέα Διευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών- κι αυτό σε αντίθεση με την αντίστοιχη πρόσκληση του Τοπικού Δροσιάς που κοινοποιείται στους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής, ή της Άνοιξης που κοινοποιείται μόνο στο Δήμαρχο.