logo


Με θέμα τις προτάσεις εκτέλεσης έργων και μελετών για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος 2020 του Δήμου Διονύσου, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το Τοπικό Συμβούλιο Δροσιάς με τη νέα σύνθεσή του, την προσεχή Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται πως το Τοπικό της Δροσιάς απαρτίζουν οι: Χ. Ποτίδης Πρόεδρος και Ι. Λούση, Δ. Χατζάκη-Λουκά (Ανεξάρτητη Δ.Κ. Δροσιάς), Χ. Ιωαννίδης, Μ. Ιατρίδου και Αιμ. Πανταζή (Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο) και Ι. Κορνάρου (Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου).

Ακολουθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, το Τοπικό της Άνοιξης, επίσης με μοναδικό θέμα τις προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου. Αυτή θα είναι η δεύτερη κιόλας συνεδρίαση του εν λόγω Τοπικού Συμβουλίου, που με τη νέα σύνθεσή του (Χ. Πιπέρης Πρόεδρος και Α. Καφετζή- Κουκαριώτη για την Ανεξάρτητη Δ.Κ. Άνοιξης, Γ. Κομνηνάκης και Αγγ. Παπαδοπούλου για τη Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο, Μ. Γεωργαντά και Στ.- Ειρ. Ζεννέτου για την παράταξη Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου και Α. Λουκάτου για τη Λαϊκή Συσπείρωση) συνεδρίασε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για διαδικαστικά θέματα.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, τέλος, αναμένεται να ακολουθήσουν οι συνεδριάσεις και των υπολοίπων πέντε Τοπικών Συμβουλίων με κεντρικό θέμα την υποβολή προτάσεων για το Τεχνικό Πρόγραμμα.