logo


Εν αναμονή της πρόσληψης των δυο ειδικών συμβούλων (Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου) υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου η απόφαση Δημάρχου, με την οποία ο Στ. Μιχιώτης, μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ (μηχανικός διοίκησης) με διδακτορικό σε θέματα οργανωσιακής κουλτούρας και αλλαγής, διορίζεται Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Διονύσου. Διαδέχεται στη θέση αυτή τέσσερις Γενικούς Γραμματείς- Κ. Αμπατζή και Α. Μαλάτος στην πρώτη Διοίκηση Καλαφατέλη, Μ. Χρηστάκης και Γ. Πετρουλάκης στην πρόσφατη Διοίκηση Ζαμάνη– των οποίων οι θητείες υπήρξαν εξαιρετικά αμφιλεγόμενες και με εν πολλοίς άγνωστα αποτελέσματα, μια που κανείς τους ποτέ δεν είχε δώσει, με ευθύνη και του εκάστοτε Δημάρχου, τον παραμικρό δημόσιο απολογισμό έργου.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο κ. Μιχιώτης υπήρξε στενός συνεργάτης τόσο του νυν όσο και του τέως Δημάρχου, με τον οποίο όμως πλέον βρίσκονται στα Δικαστήρια. Ενεργός πολίτης του Δήμου Διονύσου, συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και της δημοτικής επιχείρησης ΕΞΕΛΙΞΗ, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που συγκρούσθηκε με σφοδρότητα με στελέχη της απελθούσας Δημοτικής Αρχής αλλά και με τον ίδιο τον κ. Ζαμάνη, αποτελώντας το «κόκκινο πανί» για τη Διοίκηση του τελευταίου.

Επιπλέον, παράλληλα με το διορισμό του Γενικού Γραμματέα σημειώθηκαν εσωτερικές μετακινήσεις σε διευθυντικά στελέχη του Δήμου, με σχετικές αποφάσεις που υπογράφει ο Αντιδήμαχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γ. Τσουδερός. Σύμφωνα με αυτές, η Ευ. Αλεξανδρή από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής μέριμνας μετακινείται στη θέση της Διευθύντριας των ΚΕΠ, η Φ. Μπορτζόγλου από τα ΚΕΠ πηγαίνει στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και ο Γ. Λιούτας από τη Δ/νση Διοικητικών μετακινείται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι παραπάνω μετακινήσεις οφείλονται, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, στην ανάγκη εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου.