logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, στον Άγιο Στέφανο, πραγματοποίησε το πρωί της  Τρίτης 3/9 ο νέος Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης  Καλαφατέλης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Γιούλα Λακαφώση (Καθημερινότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), Γιάννη Φωτάκη (Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού & Υποδομών), Στέφανο Κριεμάδη (Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων) και Χρήστο Παπαβασιλείου (Πολεοδομίας & Τοπικών Παρεμβάσεων). Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου, Δημήτρης Μπαμπανίκας.

Ο Δήμαρχος Διονύσου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει από κοντά με τους εργαζομένους του αμαξοστασίου, να ακούσει τα προβλήματά τους και να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για την κατάσταση του στόλου των οχημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κος Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:Είχα σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθώ μαζί με τους συνεργάτες μου το αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου και να εκτιμήσουμε από κοινού την κατάσταση του υπάρχοντος στόλου. Δικό μας μέλημα τώρα είναι να αναβαθμίσουμε την εικόνα του αμαξοστασίου και, κατά συνέπεια, του παρεχόμενου έργου καθαριότητας προς τους πολίτες, με βασικούς στυλοβάτες τους εργαζομένους. Είμαι αισιόδοξος ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η καθαριότητα και το περιβάλλον είναι δείγμα πολιτισμού για μια πόλη, οπότε η επιτυχία σ’αυτό τον πράγματι δύσκολο και απαιτητικό τομέα είναι για εμάς μονόδρομος”.