logo


Τον Ν. Πέππα, πρώην Αντινομάρχη και πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών στο Δήμο Διονύσου, όρισε Αντιπεριφειάρχη Οικονομικών ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στη διάρκεια της συνάντησης χθες Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, οπότε και προσδιορίστηκαν οι στόχοι και οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Πατούλης προχώρησε στην ανακοίνωση των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών και των πρώτων θεματικών  Αντιπεριφερειαρχών.

Επιπρόσθετα ανέθεσε στο σύνολο των Περιφερειακών του Συμβούλων, συμπεριλαμβανομένων και των Συμβούλων των παρατάξεων που συνέπραξαν με την «Νέα Αρχή για την Αττική», θεματικές αρμοδιότητες εντεταλμένων συμβούλων.

«Στόχος μας είναι όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε την Αττική. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια απαιτείται να δουλέψουμε με στρατηγική, σύνθεση,  ενότητα, προσήλωση στο καθήκον και σκληρή δουλειά. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, ο καθένας αναλαμβάνει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευθύνες.  Οφείλουμε να είμαστε επιτελικοί γρήγοροι και αποφασιστικοί με στόχο την παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή ως μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, θα αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία του καθενός ξεχωριστά» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στα βασικότερα προβλήματα της Αττικής που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων, εστίασε στα ζητήματα  της διαχείρισης απορριμμάτων, της Πολιτικής Προστασίας, στα έργα υποδομής, στα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής και πρόληψης υγείας, στην υλοποίηση έργων μέσω ΕΣΠΑ, στη δημιουργία νεοφυών θέσεων εργασίας και καινοτομίας, αλλά και στην ενίσχυση του τουριστικού brandnameτης Αττικής.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του υπογράμμισε ότι «τα προβλήματα της Αττικής δεν μπορούν να περιμένουν, για το λόγο αυτό δεν θα αφήσουμε ούτε λεπτό για χάσιμο».

πηγή: airetos.gr

Ο ίδιος ο νέος Αντιπεριφερειάρχης σε προσωπική του ανάρτηση στο facebook τονίζει:

Ο ορισμός μου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής από τον Γιώργο Πατούλη, με γεμίζει συγκίνηση αλλά και ευθύνη για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνω, με μόνο στόχο να μην χαθεί κανένα ευρώ προς όφελος και των 66 Δήμων της Αττικής.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου της Ανατολικής Αττικής που με πίστεψαν και με στήριξαν με την ψήφο τους. Υπόσχομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και πάντα με βάση το σχέδιο που υπερψήφισαν οι πολίτες της Αττικής, για την δημιουργική επανεκκίνηση του τόπου μας.