logo


Με ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Γυμνασίου Δροσιάς Ειρ. Πολίτη, διευκρινίζει τη διαδικασία εγγραφών και μετεγγραφών στο σχολείο της, με την προθεσμία να ξεκινά τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ μαθητών στο Γυμνάσιο Δροσιάς από δημοτικό σχολείο της περιοχής:

Οι εγγραφές των μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής στην οποία ανήκει το Γυμνάσιο Δροσιάς έχουν ήδη γίνει  αυτόματα.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ μαθητών από άλλα σχολεία στο Γυμνάσιο Δροσιάς:

Οι γονείς αποφοίτων δημοτικού ή άλλων τάξεων γυμνασίου που επιθυμούν να φοιτήσει το παιδί τους στο Γυμνάσιο Δροσιάς, παρακαλούνται να έλθουν το ΠΡΩΙ  της Δευτέρας,  2 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο της διευθύντριας Ειρήνης Πολίτη, για να υποβάλουν τη σχετική αίτηση η οποία θα συνοδεύεται από αποδεικτικό κατοικίας, όπως μισθωτήριο συμβόλαιο, λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ στο όνομα των γονέων.

Επίσης, παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ μαθητών από το Γυμνάσιο Δροσιάς σε άλλα σχολεία, να ενημερώσουν το σχολείο μας το συντομότερο για την πρόθεσή τους.

Η έγκαιρη περαίωση των διαδικασιών βοηθά στον καλύτερο προγραμματισμό του σχολείου.

Θα δεχόμαστε καθημερινά την εβδομάδα 2-6 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 08:00 ως τις 13:30, με εξαίρεση τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή 10:30-11:30, ώρες συνεδρίασης του Συλλόγου των διδασκόντων.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα, αν έχετε οποιαδήποτε απορία!

MAIL: mail@gym-drosias.att.sch.gr ΤΗΛ. 210 62 10 998