logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και επερχόμενος Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα :

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Διονύσου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής τους.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί δικαίωση των κόπων και προσπαθειών των μαθητών, καθώς και των καθηγητών και των γονέων τους, που τους στήριξαν στην επίπονη αυτή δοκιμασία.

Τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και πολύ σύντομα να γίνουν επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες αλλά πάνω απ’ όλα υπεύθυνοι άνθρωποι και πολίτες.   

Για όσους αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν, θέλω να τους πω ότι δε χάθηκε τίποτα απολύτως. Η διάκριση και η επιβεβαίωση στη ζωή δεν εξαρτάται μόνο μέσα από την εισαγωγή τους σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα θα τους παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες και  προκλήσεις, μέσα από τις οποίες θα μπορέσουν να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να κατακτήσουν το μέλλον τους.

Ως νέα δημοτική αρχή υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε έμπρακτοι αρωγοί όλων των νέων του Δήμου μας».

Γιάννης Καλαφατέλης

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας