logo


Την τελευταία πρόσκληση για συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου υπογράφει με την ιδιότητά της της Προέδρου του Σώματος η Β. Ζώτου. Η συνεδρίαση, που περιλαμβάνει 9 μόλις θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 27 Αυγούστου στις 6.30 το βράδυ και φαίνεται να κλείνει εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής, τέσσερις μόλις ημέρες πριν από την εκπνοή της θητείας τής απερχόμενης Δημοτικής Αρχής:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 1ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Β΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2019.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 2ο: Εξειδίκευση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.8261.0001 ο.ε. 2019 με τίτλο «Λοιπές Επιστροφές», για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, στον Γεωργακόπουλο Λάμπρο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση χρονικής παράτασης (μη ουσιώδηs τροποποίηση) της υπ’ άριθμ 28990/13-09-2018 σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 132 παρ. 1 περ. ε’ του Ν4412/2016, για τη “Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων με χρέωση ανά σελίδα για τα φωτοτυπικά μηχανήματα μάρκας RICOH του Δήμου Διονύσου” (ΑΔΑΜ: 18SYMV003685005)

ΘΕΜΑ 4ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ».

ΘΕΜΑ 5ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «παροχή υπηρεσιών «Τακτικού ελέγχου από ορκωτό ελεγκτή λογιστή των Οικονομικών Καταστάσεων του Δήμου για τις χρήσεις 2016-2017 και του καταργηθέντος ΝΠΔΔ «Ο ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου για τη χρήση 2016».

ΘΕΜΑ 6ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής τμημάτων των υπηρεσιών (συνοπτικός) για την αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών, Ανάδοχος “ΠΕΡΜΕ”.

ΘΕΜΑ 7ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ KAI ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ 88139 ΚΑΙ ΜΕ59570 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΣΙΔΕΡΗΣ Ι. ΜΙΧΑΛΗΣ».

ΘΕΜΑ 8ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Φιλοξενία αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Σκοπιμότητας Αντικατάστασης Ιστών Φωτισμού και Φωτιστικών Σωμάτων (με Μερική Υπογειοποίηση Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ) με Χαμηλό Δίκτυο Δημοτικού Φωτισμού στις Οδούς Σουλίου και Ροδοδάφνης της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης μέσω Δωρεάς (Μελέτη και Κατασκευή) από την Εταιρία ΑΘΗΝΑ AIRLIFT ΜΟΝ. ΕΠΕ.